Το βίντεο που θέλει να ξεχάσει ο Καμμένος- Την εποχή που κατήγγειλε τα «μνημονιακά μαγκάλια»!

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος όταν ήταν στην αντιπολίτευση, εν έτει 2013, να φώναζε για τα «μνημονιακά» μαγκάλια,  χθες όμως, που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή ένα νέο τραγικό συμβάν με θάνατο από μαγκάλι, στην κυβέρνηση δεν βρήκαν τίποτα να σχολιάσουν!

Συγκεκριμένα, μια ηλικιωμένη γυναίκα άναψε μαγκάλι, καθώς δεν είχε την οικονομική ευχέρεια να ζεσταθεί με άλλο τρόπο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την παγωνιά και τελικά έχασε την ζωή της από τις αναθυμιάσεις.

Σήμερα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μάλιστα αύξησαν την φορολογία στα καύσιμα, δεν βρίσκουν τίποτα να πουν.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αξίζει κανείς να θυμηθεί τι έλεγε ο Π. Καμμένος στην εκπομπή του Παπαδάκη πριν 4 χρόνια με αφορμή το τραγικό συμβάν θανάτου των φοιτητών στην Λάρισα από μαγκάλι.

Όπως θα δείτε αναλυτικά και στο βίντεο που ακολουθεί,  έλεγε ότι οι τότε κυβερνώντες είναι ηθικοί αυτουργοί και μας οδηγούν σε τραγωδία ,ενώ «θέλουν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες με δυσπρόσιτες τιμές πετρελαίου».

Δείτε επίσης

Φωτογραφία-«έπος»! Ο Καμμένος διαβάζει φανατικά «Τα Νέα» με τα πόδια απλωμένα στο κάθισμα

Μια φωτογραφία του καταχαρούμενου επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου να διαβάζει την εφημερίδα «Τα Νέα», που ανήκει στο συγκρότημα του ΔΟΛ, του οποίου επικεφαλής πλέον είναι ο Βασίλης Μουλόπουλος, πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ, με τα πόδια απλωμένα στο κάθισμα του αεροπλάνου και με τον αντίχειρα υψωμένο, κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *