Αλέξη να ξέρεις, αν πεινάσουν τα παιδιά μας, αυτό θα λέγεται πόλεμος!

Δεν ξέρω πως να το γράψω έτσι τρυφερά και χουχουλιάρικα, μην χαλάσω το θρησκευτικό mood της εθνοσωτηρίου, αλλά Αλέξη και σύντροφοι πλάι στον Αλέξη, ΑΝ , λέω ΑΝ, πεινάσουν τα παιδιά μας ή μείνουν ανασφάλιστα και χωρίς περίθαλψη, αυτό ξέρεις θα λέγεται πόλεμος.

Γράφει ο Josef Kapa

Δεν έχουμε κάτι άλλο να χάσουμε ξέρετε συντρόφια. Χάσαμε την ελπίδα μας, χάσαμε φίλους μας, χάσαμε το γέλιο μας, χάσαμε τις δουλειές μας, ε, τα παιδιά μας δεν θα αφήσουμε να χαθούν έτσι, χωρίς μια στον αέρα συντρόφια.

Και ξέρετε, ο πόλεμος δεν θα είναι αυτός από τα πληκτρολόγια, αυτός που ειδικεύονται οι καλοπληρωμένες ορντινάτσες των υπογείων.

Θα είναι κανονικός, επίσημος, ατόφιος, τρομακτικός, ισοπεδωτικός εμφύλιος. Θυμάστε το Δημοψήφισμα; Λίγο χειρότερος.

Που εσύ θα στοχεύεις τα παιδιά μου και εγώ θα στο επιστρέφω. Κάπως έτσι να το φανταστείτε, για να μην λέτε ότι δεν προειδοποιήσαμε.

Δείτε επίσης

Σκέψεις για την Ελλάδα στο νέο παγκόσμιο σύστημα

Το 2016 μας «κληρονόμησε» δύο γεγονότα μεγάλης ιστορικής σημασίας, το πρώτο είναι το Brexit και το δεύτερο και αναμφίβολα σημαντικότερό, η εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, αμφότερα βέβαια εντάσσονται σε μια πολιτική αναστάτωση η οποία κυριαρχεί στον δυτικό κόσμο και ιδιαίτερα στο εντοπισμένο πλέον ρεύμα του εθνολαϊκίσμού που δείχνει να έχει πολύ ισχυρή δυναμική...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *