Κώστας Χρυσόγονος: Ένας ακόμη θρασύς πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ!

«Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός … είμαι ένας προοδευτικός πολίτης»! Αυτή η δήλωση ανήκει στον εξέχοντα ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χρυσόγονο και αποτελεί την απάντηση του στο γιατί δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το κόμμα του.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Είναι απλά ένας ακόμη θρασύς πολιτικός από αυτούς που αναδείχθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο ως πρόκληση του δημόσιου αισθήματος αντιλαμβάνομαι τις «ανησυχίες» του για την ανεργία των νέων και την ανέχεια των ελλήνων , από την στιγμή που συνοδεύονται από την απίστευτη φράση «εμένα, η υποχρέωση μου ως ευρωβουλευτή είναι να ψηφίζω τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωκοινοβούλιο και αυτό κάνω… δεν έχω διαφωνία εκεί»!

Η λέξη «ντροπή» βγαίνει αυθόρμητα σε σχέση με αυτό που θα έπρεπε να αισθάνεται ο… «προοδευτικός πολίτης, ευρωβουλευτής» με τον διόλου ευκαταφρόνητο μισθό – συν τα «τυχερά» του ευρωκοινοβουλίου- και τις ασφαλείς καταθέσεις στο εξωτερικό, οι οποίες δεν κινδύνεψαν από τα capital controls που φέρουν την υπερήφανη υπογραφή της κυβέρνησης που στηρίζει!

Δείτε επίσης

Σκέψεις για την Ελλάδα στο νέο παγκόσμιο σύστημα

Το 2016 μας «κληρονόμησε» δύο γεγονότα μεγάλης ιστορικής σημασίας, το πρώτο είναι το Brexit και το δεύτερο και αναμφίβολα σημαντικότερό, η εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, αμφότερα βέβαια εντάσσονται σε μια πολιτική αναστάτωση η οποία κυριαρχεί στον δυτικό κόσμο και ιδιαίτερα στο εντοπισμένο πλέον ρεύμα του εθνολαϊκίσμού που δείχνει να έχει πολύ ισχυρή δυναμική...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *