«Καταπέλτης» ο Γλέζος για την κράτηση του παιδιού της Ρούπα! «Ζηλέψαμε τον Ερντογάν;»

Την οργή του εξέφρασε με δήλωσή του το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος αναφορικά με την κράτηση του παιδιού της Πόλα Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στην ΓΑΔΑ.

Είναι χαρακτηριστική μάλιστα η αναφορά του ότι «ακόμα και στα χρόνια του εμφυλίου υπήρχε σεβασμός στη μητρότητα και στα ανήλικα παιδιά των αγωνιστών που σερνόντουσαν στις φυλακές και τα εκτελεστικά αποσπάσματα», ενώ διερωτάται: «Ζηλέψαμε τον Ερντογάν; Πήραμε τη θέση του Κρέοντα;».

Η πλήρης δήλωσή του:

«Τρομοκράτης έξι ετών»

«Ακόμα και στα χρόνια του εμφυλίου και αργότερα, στο μετεμφυλιακό αυταρχικό κράτος που με ευκολία έστηνε στρατοδικεία και καταδίκαζε σε θάνατο τους αντιπάλους του, υπήρχε σεβασμός στη μητρότητα και στα ανήλικα παιδιά των αγωνιστών που σερνόντουσαν στις φυλακές και τα εκτελεστικά αποσπάσματα.

Ποια λογική και ποια ηθική οδήγησαν, στο σημερινό εξευτελισμό του σύγχρονου Ελληνικού κράτους;

Ζηλέψαμε τον Ερντογάν; Πήραμε τη θέση του Κρέοντα;

Από την σημερινή αχαρακτήριστη συμπεριφορά των κρατικών λειτουργών εκείνων που φέρονται με αυτό τον τρόπο και αυτές τις αποφάσεις σε ένα εξάχρονο παιδί, το παιδί της Πόλας Ρούπα, ευθέως πλήττεται η αξιοπιστία και η ηθική υπόσταση των μηχανισμών εκείνων που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τη νομιμότητα το κράτος, την κοινωνία, όλους μας.

Οι πρακτικές αυτές δεν συνάδουν με τις παραδόσεις μας, την Συνταγματική νομιμότητα, την Ηθική, την Ανθρώπινη Κοινωνία όλη.

Να παραδοθεί άμεσα το εξάχρονο παιδί στη γιαγιά του και τη θεία του. Ήδη η πολύωρη κράτησή του αποτελεί ντροπή για όλους μας».

Δείτε επίσης

«Αμετανόητοι» οπαδοί του Σώρρα μοιράζουν ακόμη φυλλάδια του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Για γέλια και για κλάματα είναι οι φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το "Cretapost.gr" και δείχνουν οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα να μοιράζουν φυλλάδια του κόμματός του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *