Ο Γ. Παπανδρέου σχολιάζει την selfie του με την Καινούργιου: Εγώ πάντα ήμουν κοντά στον κόσμο, πάντα θέλω να μαθαίνω, να ακούω

«Δυστυχώς ταξιδεύω πάρα πολύ, αλλά ελπίζω να είμαι πιο πολύ στην Ελλάδα για να βοηθήσω κι εδώ», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στο περιθώριο της παράστασης Ωραία μου κυρία.

Στην συνέχεια, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τη selfie με την Κατερίνα Καινούργιου και τον διάλογο που είχε με την Καλομοίρα, εκείνος απάντησε:

«Εγώ πάντα ήμουν κοντά στον κόσμο, πάντα θέλω να μαθαίνω, να ακούω. Θεωρώ ότι ο πολιτικός το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ακούει τον κόσμο, να συζητάει μαζί και να κατανοεί, γιατί μόνο έτσι μπορεί να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων. Αλλά και να χαίρεται και τους ανθρώπους. Να πούμε και καλή χρονιά γιατί είναι και αργά και έχουμε και δουλειές αύριο, έτσι;», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης

Οι νέοι του Ποταμιού «θυμούνται» τον Καμμένο με το γαρύφαλλο και «καρφώνουν» τον Τσίπρα!

Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο ανάρτησαν στη σελίδα τους στο Facebook οι Νέοι του Ποταμιού αναφορικά με την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σήμερα στα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *