Αθήνα

 

19 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

xtapodi 180324
Συνταγή Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρανόησε τελείως ο Κατρούγκαλος: Συσχετίζει τους δολοφόνους του Λαμπράκη με τους διαδηλωτές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ! [βίντεο]

[adsense]

Αφού πήρε τα μέτρα του και διαπίστωσε πως κανένας από τους παραβρισκόμενους δεν θα του φώναζε, ο υπουργός Εργασίας είπε πάλι τις… τρέλες του!

Μιλώντας στον Άγιο Νικόλαο, ο υπουργός Εργασίας συσχέτισε τις συγκεντρώσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με τις αντισυγκεντρώσεις ακροδεξιών τη δεκαετία του ’60.

Όπως είπε «οι αντισυγκεντρώσεις καμιά σχέση δεν έχουν με την Αριστερά. Αυτοί που σκότωσαν τον Λαμπράκη, είπε, δεν ήταν Αριστεροί»! Ο υπουργός Εργασίας έκανε λόγο για «τραμπουκισμούς μικρών ομάδων» που όπως υποστήριξε θέλουν να ματαιώσουν το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. «Αυτό το άνοιγμα στην κοινωνία μικρές ομάδες προσπάθησαν να το ματαιώσουν. Εμείς θα συνεχίσομε χωρίς να φοβόμαστε τραμπουκισμούς αυτών των μικρών ομάδων. Γι’ αυτό ανοιγόμαστε στην κοινωνία γιατί είμαστε η ελπίδα της κοινωνίας και ένα πολιτικό σύστημα διαφορετικό και για μια επιστροφή σε συνθήκες που δεν θάναι αυτές της μιζέριας μετά από έξι χρόνια». είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Κατρουγκαλος ανέφερε ότι πρέπει «Να ξεχωρίσαμε όμως τον ψόγο που δίνουν οι πολίτες αβίαστα και οι συγκεκριμένες ομάδες είτε τραμπούκων οι ανθρώπων που νομίζουν ότι παίζουν την επανάσταση στο πλαίσιο της μικρής μιζέριας των 5-6 ατόμων».

Ακόμη ο κ. Κατρούγκαλος, απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε πως αν λυπήθηκε για κάτι χθες ήταν πόσοι λίγοι συγκεντρώθηκαν από τα συνδικάτα. «Ήταν καμιά δεκαριά άνθρωποι έξω από την αίθουσα που είχα ζητήσει να συναντηθώ με φορείς. Στην πραγματικότητα πολύ λιγότεροι από τα μέλη των ΔΣ των συνδικάτων» και πρόσθεσε: «Εμείς θέλομε τα συνδικάτα μαζικά και θέλομε μια ανοιχτή συζήτηση με αυτά» σημειώνοντας ακόμη πως και τα συνδικάτα θα πρέπει να εκπροσωπούν τον κόσμο να μην έχουν αυτή την απομόνωση.

Ολόκληρη η ομιλία του Γιώργου Κατρούγκαλου:

Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης γυρίζουμε σελίδα ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος σε δηλώσεις του το μεσημέρι από τον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Παράλληλα επανέλαβε την πολιτική δέσμευση της Κυβέρνησης ότι δεν θα μειωθούν συντάξεις και μίλησε για άνοιγμα στην κοινωνία ενώ σχολιάζοντας τις χθεσινές εντάσεις, παρατήρησε ότι «αυτό το άνοιγμα στην κοινωνία μικρές ομάδες προσπάθησαν να το ματαιώσουν»

Ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε σε ξενοδοχείο της πόλης με θέμα «τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα», έπειτα από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου.

Πριν την ομιλία του ο υπουργός Εργασίας σε δηλώσεις του τόνισε: «Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και το τέλος της πολιτικής αβεβαιότητας που από το 2014 βάραινε στην Ελλάδα γυρίζουμε σελίδα».

Επίσης σημείωσε: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε πάλι τη πορεία ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας και με τη συνταγματική αναθεώρηση να δώσομε τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα της διαπλοκής».

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως «θέλουμε να ελπίζουμε ότι με την επιστροφή των συλλογικών διαπραγματεύσεων, που είναι ο βασικός στόχος της Κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις στο εργασιακό αυτή η σημερινή κατάσταση των συνδικάτων που κανένα δεν ικανοποιεί πρέπει να αλλάξει».

Εξ’ άλλου ο ίδιος ανέφερε ότι την φωνή της κοινωνίας και των αγροτών φυσικά και την ακούμε και αυτό, όπως είπε, ήταν ακριβώς το μήνυμα που ήθελε να στείλει: «Άλλο η κοινωνία, άλλο τα συνδικάτα, άλλο οι τραμπούκοι…».

Τέλος ο κ. Κατρουγκαλος επανέλαβε ότι «έχουμε μια πολιτική δέσμευση ότι δεν θα μειώσουμε τις συντάξεις. Δεν μειώσαμε καθόλου μισθούς δεν μειώσαμε κύριες συντάξεις και αυτή είναι η βασική μας διαφορά από την προηγούμενη διακυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Face control από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή, τοπικά στελέχη τσέκαραν ένα προς ένα όσους πήγαν στο ξενοδοχείο όπου θα μιλούσε ο υπουργός Εργασίας στον Άγιο Νικόλαο.

Την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρισκόντουσαν περιμετρικά του ξενοδοχείου.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ με θέμα: «Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα».

Στο βίντεο, είναι η στιγμή της άφιξής του σε ιδιαίτερα ήρεμο και φιλικό κλίμα από όλους τους παρευρισκόμενους έξω από το ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ.

Τον υπουργό υποδέχτηκε ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Θραψανιώτης καθώς και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος από το Λασιθι και το Ηράκλειο.

Ολη η ομιλία του υπουργού εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου στον Αγιο Νικόλαο με θέμα: «Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα».

Ροή Ειδήσεων

katerina kainourgiou 290124

19/03/2024 | 12:58

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να γυρίσει ο Νίκος Μουτσινάς σε αυτό, έκανε τον κύκλο του»

19/03/2024 | 12:47

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η διαρροή προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού ακουμπά τον κ.Μητσοτάκη και τη ΝΔ

19/03/2024 | 12:44

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος με τον Γκουντάρα: «Κακώς το άρχισα και το τελειώνω»
aade1

19/03/2024 | 12:30

Ιδρύονται Υπηρεσίες Φορολογικής Εξυπηρέτησης – Ποιες ΔΟΥ ενοποιούνται σε Αττική και Θεσσαλονίκη

19/03/2024 | 12:24

Στ.Κασσελάκης: Δε θα είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές – Τι είπε για τον στρατό, την «Καλλιόπη» και τον… «Κούλη»

19/03/2024 | 12:14

Μπάρκα: «Με ρωτάνε συνέχεια για τη μαμά μου, την αυτοπεποίθησή μου και αν η εκπομπή θα πάει σαββατοκύριακο»

19/03/2024 | 12:07

Financial Times: Η ΕΕ σχεδιάζει την επιβολή δασμών στα σιτηρά που εισάγει από τη Ρωσία

19/03/2024 | 11:58

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Σιχαμερά! Νοοτροπία του κω…κοσμου! Σκ…ά κατάφερε»

19/03/2024 | 11:53

Δ.Τσιόδρας: Ο κ.Κασσελάκης έχει έναν τρόπο να απαντήσει: να δώσει τώρα τα οικονομικά του στοιχεία στη δημοσιότητα
tsagkrinou tsimtsili 190324

19/03/2024 | 11:46

Τσαγκρινού σε Τσιμτσιλή: «Έχω δει και δική σου συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα»

19/03/2024 | 11:39

Ανακοινώθηκε το φιλικό της Ελλάδας με την Γερμανία πριν το Euro

19/03/2024 | 11:30

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Δεν θα δεχθούμε την κερδοσκοπία – Δεν γίνεται να μην διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν στα ΑΕΙ
niki kerameos 240124

19/03/2024 | 11:21

Κεραμέως: Καμία σχέση η αποστολή email σε απόδημους με την επιστολική ψήφο

19/03/2024 | 11:15

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Είχε παθιαστεί τόσο πολύ που ήθελε να μου πετάξει το μπουκάλι με το νερό»

19/03/2024 | 11:07

Π.Μαρινάκης: Χυδαία και ρατσιστική η επίθεση κατά Κυμπουρόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
xarisdoukas 180324 (2)
Επίσκεψη του Χάρη Δούκα στη Βαρβάκειο Αγορά: «Θέλουμε να γεμίσει χαμόγελα η πόλη»
nikos androulakis 310124
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στο Περιστέρι σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης
mitsotakis2 271023
Αποκάλυψη Δελλατόλα: Ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία πρόθεση να διεκδικήσει ευρωπαϊκή θέση
syriza 1
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αντί παραιτήσεως, η κα Κεραμέως πραγματοποιεί κομματικές φιέστες στο εξωτερικό
giorgos gerapetritis 060124
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συμμετέχει σήμερα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων
mitsotakis sakellaropoulou 190324
Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Δεν θα δεχθούμε την κερδοσκοπία – Δεν γίνεται να μην διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν στα ΑΕΙ