Καταλυτική παρέμβαση Καρανίκα! Πώς έπεισε τον bro Ομπάμα να  “valei plath”

TROLLEAT*

Συνάντηση με πολιτικό νόημα που αλλάζει όλα τα δεδομένα είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Μπαράκ Ομπάμα με τον σύμβουλο στρατηγικής επικοινωνίας της ελληνική κυβέρνησης κ. Καρανίκα.

Ο κ. Καρανίκας συμμετείχε στη συνάντηση Τσίπρα – Ομπαμα κατόπιν επιμόνου αιτήματος της αμερικανικής πλευράς η οποία έκρινε απαραίτητη τη συμμετοχή του.

Η παρέμβαση του κ. Καρανίκα, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν καταλυτική και άλλαξε την τροπή της συζήτησης μιας και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού πίεσε τον κ. Ομπάμα για μια καθαρή δήλωση για το θέμα του χρέους η οποία δεν άφησε περιθώρια διαφωνίας στον Αμερικανό πρόεδρο: «Cut tis malakies kai vale plath for the debit bro” φέρεται να είπε πείθοντας τον κ. Ομπάμα .

Ο Αμερικανός Πρόεδρος συμβουλεύτηκε μάλιστα τον κ. Καρανίκα τι άλλο θα μπορούσε να δει στην Ελλάδα και ο κ. Καρανίκας του πρότεινε να δει την επόμενη μέρα την εκπομπή της Ελενης Μενεγάκη, «όχι σήμερα γιατί δεν θα προλάβεις bro».

Η ΣΤΗΛΗ TROLLEAT ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Δείτε επίσης

Τριήμερος εορτασμός στην Ελβετία για τους 20 μήνες ελευθερίας του Β. Παπαγεωργόπουλου

Με τουρνουά σκι στο γνωστο ελβετικό σαλέ του Γκστααντ, πολιτικοί φίλοι του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου θα γιορτάσουν με πανηγυρικό τρόπο τους 20 μήνες ελευθερίας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.