Η καρδιά χτυπάει… κεντροαριστερά!

Ενθαρρυντικά μπαίνει το 2017 για την Κεντροαριστερά, καθώς η σημερινή συνάντηση Γεννηματά-Παπανδρέου σηματοδοτεί εξελίξεις – ανεξαρτήτως του πώς προσεγγίζει κάθε ενδιαφερόμενος (και μη) τη συγκεκριμένη κίνηση.

Γράφει ο Αιμίλιος Περδικάρης

Ανεξάρτητα από τα πρόσωπα, σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα μέτωπο ενάντια στο λαϊκισμό που εκφράζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένας φορέας που θα μπορέσει να μπει «σφήνα» σε όσα εκφράζει ο αποδυναμωμένος και φθαρμένος κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Ένας φορέας που θα εμπνεύσει τους πολίτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι και πολιτικά άστεγοι. Που θα κερδίσει το στοίχημα του Κέντρου.

Γι’ αυτό επιβάλλεται ένα και μόνο πράγμα. Να μείνουν πίσω προσωπικές στρατηγικές και εγωισμοί. Το οφείλουν όλοι στον κόσμο που πίστεψε και συνεχίζει να πιστεύει στην Κεντροαριστερά. Εκτός αν οι ίδιοι τελικά πιστεύουν ότι εκφραστής της Κεντροαριστεράς είναι ο… ΣΥΡΙΖΑ, όπως θέλει να λέει ψευδεπίγραφα ο κ. Τσίπρας, επιχειρώντας να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τους ψηφοφόρους.

Δείτε επίσης

Γιορτάζει ο Τσίπρας και ζητά δημόσιο γλέντι…  

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, γιορτάζει τα δύο χρόνια διακυβέρνησής του (όχι επειδή είναι επηρμένος, η Αριστερά, όπως είναι γνωστό διαπνέεται από το ηθικό της πλεονέκτημα και την θρησκευτική της ταπεινότητα), αλλά διότι καμαρώνει που αναδείχθηκε σε παράδειγμα νουνεχούς ηγέτη που κρατά τις υποσχέσεις του και είναι συνεπής με τον πολιτικό του λόγο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *