Η καρδιά χτυπάει… κεντροαριστερά!

Ενθαρρυντικά μπαίνει το 2017 για την Κεντροαριστερά, καθώς η σημερινή συνάντηση Γεννηματά-Παπανδρέου σηματοδοτεί εξελίξεις – ανεξαρτήτως του πώς προσεγγίζει κάθε ενδιαφερόμενος (και μη) τη συγκεκριμένη κίνηση.

Γράφει ο Αιμίλιος Περδικάρης

Ανεξάρτητα από τα πρόσωπα, σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα μέτωπο ενάντια στο λαϊκισμό που εκφράζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένας φορέας που θα μπορέσει να μπει «σφήνα» σε όσα εκφράζει ο αποδυναμωμένος και φθαρμένος κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Ένας φορέας που θα εμπνεύσει τους πολίτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι και πολιτικά άστεγοι. Που θα κερδίσει το στοίχημα του Κέντρου.

Γι’ αυτό επιβάλλεται ένα και μόνο πράγμα. Να μείνουν πίσω προσωπικές στρατηγικές και εγωισμοί. Το οφείλουν όλοι στον κόσμο που πίστεψε και συνεχίζει να πιστεύει στην Κεντροαριστερά. Εκτός αν οι ίδιοι τελικά πιστεύουν ότι εκφραστής της Κεντροαριστεράς είναι ο… ΣΥΡΙΖΑ, όπως θέλει να λέει ψευδεπίγραφα ο κ. Τσίπρας, επιχειρώντας να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τους ψηφοφόρους.

Δείτε επίσης

Ένας ερωτευμένος με την εξουσία πρωθυπουργός!

Με έναν δίχως ιστορικό προηγούμενο λαϊκίστικο λόγο, παρόμοιο με αυτόν που χρησιμοποιούσε δύο χρόνια πριν, τότε που υποσχόταν «εδώ και τώρα τα πάντα όλα», ο κύριος Τσίπρας ανέλαβε τελικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην απίθανη πολιτική παράσταση κοροϊδίας των πολιτών...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *