Αθήνα

 

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

screenshot 10
Γιώργος Λιάγκας για Παπανώτα: «Θα πω κάτι που θα σας σοκάρει και το λέω για πρώτη φορά»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια, σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα έχεις μεγάλες απαιτήσεις από εσένα τον ίδιο, σε σημείο μάλιστα που θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Το θέμα είναι, πως κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου, την καθημερινότητα σου ή απλά την ρουτίνα σου, στέφεται από επιτυχία και εσύ είσαι πλήρως ικανοποιημένος! Ξεπερνάς άγχη και ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, το σώμα σου και την ξεκούραση σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου, θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει με πρόσωπα και επαφές, την κοινωνική σου ζωή! Η ημέρα, σου φέρνει τύχη, απολαύσεις, χαρά, καλοπέραση, διαίσθηση , ανεπτυγμένη δημιουργικότητα και άψογη αντίληψη σε θέματα που αφορούν ψυχαγωγία, τέχνες, παιδιά και προβολή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύνοια σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αφορά τα άμεσα συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς. Μέσω της επικοινωνιακής οδού, βελτιώνεις σχέσεις οικογενειακές, αλλά βρίσκεις και λύσεις που αφορούν το σπίτι! Γενικά σήμερα προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στους άλλους και λαμβάνεις ως αντάλλαγμα εκτίμηση και αγάπη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητας σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου! Είσαι απόλυτα ικανός να πετύχεις σκοπούς και στόχους, αφού πλέον είσαι ορθά πληροφορημένος και έτοιμος να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά τις γνώσεις σου! Συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, θα σου δώσουν σίγουρα την ευκαιρία που τόσο καιρό περιμένεις!

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία του και τη δύναμή του! Δεν χρειάζεται να εκφράζεις με κτητικότητα ή καταπίεση, αυτό που θες, αφού μία σου λέξη αρκεί την σημερινή ημέρα, για να σου κάνουν όλα τα χατίρια οι άλλοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, διακρίνεσαι για την γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Είσαι περιζήτητος, αγαπητός και δημοφιλής και η αυτοεπιβεβαίωση σου, είσαι σίγουρη σήμερα! Δέχεσαι ευχάριστα νέα και μηνύματα και απολαμβάνεις τους καλούς τρόπους των άλλων απέναντι σου! Είσαι τόσο εύστροφος και επικοινωνιακός σήμερα, που όλα μπορούν να συμβούν!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Είσαι αρκετά συγκαταβατικός και ευαίσθητος, γεγονός που θα γλυκάνει και θα ευνοήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η γόνιμη φαντασία σου, αλλά και η ισχυρή διαίσθηση σου, θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο, την σημερινή ημέρα και θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Εμμένεις με πείσμα στις αντιλήψεις σου και καταφέρνεις σήμερα με πρωτοφανή ευκολία, πολλούς από τους στόχους σου! Θέματα που σε απασχολούν σχετικά με μέσα επικοινωνίας ή ηλεκτρονικά μηχανήματα, λύνονται και τα νέα ή μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά και χαρμόσυνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου αγαπητέ Τοξότη, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν και θα σε σέβονται! Αυτό θα βοηθήσει πολύ την κοινωνική σου καταξίωση και θα αναθεωρήσεις το προσωπικό σου μέτρο της αξίας και σημαντικότητας σου! Είναι προσηλωμένος στους στόχους σου, ξέρεις πολύ καλά πώς να τους δουλέψεις και να τους πετύχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιλαμβάνεσαι και να συλλαμβάνεις άμεσα τις καταστάσεις! Έχεις σίγουρα αυξημένη συγκέντρωση της προσοχής σου και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις απολαμβάνεις ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και καλοπροαίρετη διάθεση από τους άλλους! Στιγμές καλοπέρασης, τύχης και ανεμελιάς, αναμένονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Μπορεί εσύ να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα στους άλλους, αλλά καταφέρνεις εύκολα, μέσα από μικρές λεπτομέρειες, βλέμματα ή την γλώσσα του σώματος, να καταλάβεις έγκαιρα τι γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή ή τις προθέσεις του άλλου. Το ένστικτο σου δεν θα σε προδώσει την σημερινή ημέρα!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, δίνεις τέλος στην αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα της τελευταίας περιόδου, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Είσαι ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις! Με τον τρόπο αυτό, σήμερα θα υπάρχει επιτυχία στην προσπάθεια σου να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί ή να εξομαλύνεις σχέσεις, μέσα από ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση!

 

Ροή Ειδήσεων

kiousis2704

27/04/2024 | 20:45

Θάνος Κιούσης: “Δουλεύει ένα “αυτοάνοσο”, ένα σύστημα που μου λέει “μην πέφτεις”

27/04/2024 | 20:40

ΗΠΑ: Οι φοιτητές συνεχίζουν τις διαδηλώσεις κατά του πολέμου στη Γάζα – Φοιτητικές καταλήψεις και στη Γαλλία

27/04/2024 | 20:30

Σε πασχαλινούς ρυθμούς η αγορά – Αισιόδοξοι οι επιχειρηματίες για αύξηση του τζίρου
mitsotakis erdogan

27/04/2024 | 20:26

Συνάντηση Γεραπετρίτη-Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

27/04/2024 | 20:25

Χάρι: Η πρώτη πριγκιπική εμφάνιση μετά την στέψη του Καρόλου

27/04/2024 | 20:22

Οπαδική βία: Προφυλακιστέος και ο μάνατζερ τράπερ για ηθική αυτουργία στη δολοφονία Λυγγερίδη – Συνεχίζονται οι απολογίες
ap22136342829009

27/04/2024 | 20:20

Ρωσία: Η Μόσχα θα επιδιώξει να παρακάμψει τις όποιες κυρώσεις της ΕΕ επί των επιχειρήσεών της υγροποιημένου φυσικού αερίου

27/04/2024 | 20:10

Wall Street Journal: Οι αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών πιστεύουν ότι ο Πούτιν πιθανόν δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

27/04/2024 | 20:00

«Πυρά» Ερντογάν κατά ΗΠΑ: Η άνευ όρων στήριξη στο Ισραήλ δεν συμβάλλει σε μια λύση – Παρομοίασε με Χίτλερ τον Νετανιάχου
mikroutsikos7802

27/04/2024 | 19:50

Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν ένιωσα ελεύθερος, καταπιεζόμουν, δεν υπήρχε σεβασμός”

27/04/2024 | 19:40

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών στο ΥΠΕΣ: Βρέθηκε σπασμένη η κλειδαριά του γραφείου – Εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση

27/04/2024 | 19:35

Εντείνεται η προεκλογική δραστηριότητα – Ο οδικός χάρτης των κομμάτων στο δρόμο για τις ευρωκάλπες
5463965 scaled e1714216586405

27/04/2024 | 19:30

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Οι υγειονομικοί του ΕΣΥ δίνουν με αυταπάρνηση μάχη για τον ασθενή

27/04/2024 | 19:20

Δ. Καιρίδης: Πάνω από 80% η μείωση των μεταναστευτικών ροών – Η Τουρκία όταν θέλει, μπορεί να συμπεριφερθεί εντός του διεθνούς νόμου

27/04/2024 | 19:10

Η Ναταλία Γερμανού σε ατάκα όλο νόημα για τον χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου: “Πάντα θα με ξενίζει αυτό”
679467 zodia2
Δύο ζώδια που είναι στα πάνω τους, σήμερα
zodia
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
 άστρα και τα ζώδια μας φέρνουν εμπόδια 1
Δύο ζώδια θα πρέπει να κρατήσουν το χέρι τους, σήμερα
genikes provlepseis
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια που θα βγάλουν την γοητεία τους, σήμερα
44c7b6 zodia 2
Δύο ζώδια που θα κατεβάσουν… ρολά, σήμερα