• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 01:38

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πάει να βγει και από πάνω ο απαγωγέας του Πουλίδο: "Ο Αλαν με χτύπησε, με απείλησε με το όπλο"

Πάει να βγει και από πάνω ο απαγωγέας του Πουλίδο: "Ο Αλαν με χτύπησε, με απείλησε με το όπλο"

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press που έχει στα χέρια του κατάθεση του πρώτου απαγωγέα που βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, ο δράστης ομολόγησε τη συμμετοχή του και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Ντάνιελ Μοράλες, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε να λυθεί μόνος του και αφού επιτέθηκε σε έναν εκ των απαγωγέων, καταφέρνοντας να τον αφοπλίσει και να τον τρέψει σε φυγή, γύρισε και πυροβόλησε προς το μέρος του Μοράλες.

Ο Πουλίδο έπειτα άρχισε να χτυπά τον Μοράλες για να του πάρει το κινητό τηλέφωνο του, ώστε να ειδοποιήσει τις αρχές.

[adsense]

«Μου είπε να σηκώσω ψηλά τα χέρια αλλιώς θα με σκότωνε. Το έκανα και τότε άρχισε να με χτυπά μέχρι που μου απέσπασε το κινητό τηλέφωνο και κάλεσε την αστυνομία», δήλωσε ο Μοράλες.

Στο τηλεφώνημα ακούγεται ο Πουλίδο να χτυπά τον απαγωγέα του ώστε να του αποκαλύψει το μέρος όπου τον κρατούσαν φυλακισμένο ώστε να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, όμως ο Μοράλες ήταν νέος στην οργάνωση δεν ήξερε την ακριβή τοποθεσία.

Χθες το βράδυ, συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι έδωσε και ο αδερφός του Πουλίδο, Αρμάντο, ο οποίος επίσης είπε ότι ο αδερφός του είχε καταφέρει να χαλαρώσει τα σχοινιά που του είχαν βάλει οι απαγωγείς του στους αστραγάλους του, όταν αποφάσισε ότι είχε έρθει η «κατάλληλη στιγμή» γα να επιτεθεί.

Send this to a friend