Αθήνα

 

26 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Πάτρα 3 παιδιά: Μαρτυρία γιατρού της Τζωρτζίνας-«Είχαμε ενημερώσει το νοσοκομείο πως έχουμε υποψίες για τη μητέρα»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: «Εγκληματική οργάνωση κάνει κουμάντο στο ελληνικό μπάσκετ»

Σκληρή ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ», εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, μετά τις διαρροές περί απόρριψης του φακέλου της από την Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, ενόψει του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ:


«H AEK BC με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει, ότι:

Παρότι συνεχίζεται και σήμερα το μπαράζ δημοσιευμάτων, περί απόρριψης του πλήρους φακέλου δικαιολογητικών της ΑΕΚ BC, δεν έχουμε λάβει γνώση της σχετικής εισήγησης της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης.

Αντίθετα, ενημερωθήκαμε ότι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, χωρίς ωστόσο να γίνεται κάποια μνεία σχετικά με το περιεχόμενο της εισήγησης, παρόλο που ζητήσαμε να μας προσκομιστούν τα έγγραφα που αφορούν στα θέματα προς συζήτηση.

Τόσο η παράλειψη της επιτροπής να μας ενημερώσει για την εισήγησή της στο μέρος που μας αφορά, όσο και η άρνηση του ΕΣΑΚΕ να παράσχει στα μέλη του ΔΣ την ενημέρωση που δικαιούται, μάς δημιουργούν υποψίες, ότι έχει ληφθεί πράγματι απόφαση απόρριψης.

Είχαμε ενημερώσει εγκαίρως τον κόσμο της ΑΕΚ για το “ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ”, που έχει “εκπονηθεί” εδώ και μήνες από την “εγκληματική οργάνωση”, που κάνει κουμάντο στο ελληνικό μπάσκετ, και ποδηγετεί κάποιες ιστοσελίδες (site) συγκεκριμένων μιντιακών συμφερόντων, ωστόσο δεν πιστεύαμε ότι θα τολμούσε ποτέ μια επιτροπή, ακόμη και καθοδηγούμενη από ποταπά αίτια, να απορρίψει έναν πλήρη φάκελο με κάποια προφανώς σαθρή, έωλη και νομικά αβάσιμη αιτιολογία, παραβλέποντας τα αυταπόδεικτα και επιπλέον να αρνείται να παράσχει στον ενδιαφερόμενο και έχοντα έννομο συμφέρον την ενημέρωση που δικαιούται, παρακωλύοντας ακόμη και την ομαλή άσκηση του δικαιώματός του για προετοιμασία για έφεση.

Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν δύναται ο κριτής να ταυτίζεται με τον ωφελούμενο. Δεν δύναται δηλαδή ο κύριος Πανταζόπουλος (Πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστέρι και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης) ν’ αποφασίζει για τους φακέλους ΑΕΚ, Άρη και Λάρισας, η απόρριψη των οποίων θα οδηγήσει σε ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας του. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρωτοφανή και ανοίκεια προσπάθεια να κερδίσει στα χαρτιά ό,τι έχασε στο παρκέ.

Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν μπορεί νομικός σύμβουλος και μέλος Επιτροπής Αξιολόγησης, εν προκειμένω η κυρία Σουζάνα Δόγα, να καλείται να ψηφίσει διερωτώμενη για το εργασιακό της μέλλον στον οργανισμό και προφανώς φοβούμενη την αντιμετώπισή της από τη “Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν εκδιώκεται ο ασκών με πληρότητα τα καθήκοντά του οικονομικός διευθυντής ενός οργανισμού, επειδή πρέπει να τοποθετηθεί αντ’ αυτού ως Επιχειρησιακός Διευθυντής, και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μουλίνος.

Ο Κωνσταντίνος Μουλίνος προσπάθησε να μας παγιδεύσει με μία προχειρογραμμένη διάταξη του κανονισμού για τα “ban” και όταν βρήκε τοίχο, κατέφυγε σε απάτη προσπαθώντας να βγάλει ψεύτικες τις χορηγίες της ΑΕΚ ΒC με υπογεγραμμένες συμβάσεις, και ψεύτες όλους τους χορηγούς μας, που τις έχουν υπογράψει. Και γι’ αυτό το λόγο φέρεται να “κόπηκε” ο φάκελος μας, ο φάκελος δηλαδή μιας εταιρίας που έχει τακτοποιήσει τα πάντα.

Αν η κάθαρση της “Νέας Τάξης” του ελληνικού μπάσκετ ξεκινήσει από την ΑΕΚ (και ενώ ο φάκελός μας πληροί ΟΛΕΣ τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις), θέτουμε αρχικά μερικά ερωτήματα, τις απαντήσεις των οποίων, γνωρίζουν “οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ”, και αποτελούν έναν καλό λόγο για συνέχιση της κάθαρσης σε όλα τα επίπεδα και την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας:

1) Πόσο δίνει στο Στοίχημα το να χάνεις στην έδρα σου με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων στο Ά Δεκάλεπτο;

2) Πόσο δίνει στο Στοίχημα Έλληνας διεθνής, με διψήφιους πόντους και ριμπάουντ σε μέσους όρους, να «τραυματίζεται» στο ημίχρονο του αγώνα, έχοντας 6 πόντους και 1 ριμπάουντ και να «τίθεται» εκτός αγώνα;

3) Ποιοι δύο (2) μπασκετικοί μεγαλοδημοσιογράφοι πλησίασαν προμηθευτή της ΑΕΚ ΒC πιέζοντάς τον να προκαλέσει πρόβλημα στην εταιρία μας, υποσχόμενοι ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί «η επόμενη ημέρα είναι ήδη εξασφαλισμένη» (για τον προμηθευτή) από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»; Τα ονόματα των μεγαλοδημοσιογράφων και του προμηθευτή θα βρίσκονται στη διάθεση της Εισαγγελίας Αθηνών.

4) Πώς χρηματοδοτούνται οι ΚΑΕ; Με αυξήσεις κεφαλαίου; Με δάνεια; Ποιοι είναι οι πραγματικοί μέτοχοι των ΚΑΕ;

Απαιτούμε ν’ ανοικτούν και επαναξιολογηθούν όλοι οι φάκελοι, σε μία ανοικτή διαδικασία, με παρουσία όλων των εκπροσώπων των ΚΑΕ, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για κακή, καταχρηστική και μεροληπτική άσκηση καθηκόντων κάποιων μελών της Επιτροπής.

Τέλος, ενημερώνουμε, ότι η ΑΕΚ ΒC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θα κινηθούν με αγωγές κατά των μελών της Επιτροπής πλην του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ, κου Ευάγγελου Γαλατσόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του δίχως ατζέντα, με προφανή κατεύθυνση το καλό του ελληνικού μπάσκετ και πλην του κου Σταύρου Δουβή, ο οποίος όπως ανακοινώσαμε παραιτήθηκε σήμερα καταγγέλοντας τους χειρισμούς της Επιτροπής Αξιολόγησης».

Ροή Ειδήσεων

03/07/2022 | 23:32

X Factor – Ψινάκης σε Μπόγδανο: «Πρέπει να… αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου» – Έμειναν όλοι άφωνοι

03/07/2022 | 23:19

Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθεσε ότι είδε αίμα στο στόμα της Ίριδας

03/07/2022 | 23:05

Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (3/7) κλήρωσης 2461

03/07/2022 | 22:45

«Κατασκευασμένη η υπόθεση» λέει ο Κούγιας σχολιάζοντας το βίντεο με την κλωτσιά Αδαμαντίδη στην σύντροφό του

03/07/2022 | 22:34

Ηλεία: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – Μαίνεται ανεξέλεγκτα η φωτιά, εκκενώθηκαν περιοχές

03/07/2022 | 22:17

Οικονόμου: Διεκδικούμε καθαρή εντολή αυτοδυναμίας ώστε οι πολίτες να νιώθουν την απαιτούμενη σιγουριά

03/07/2022 | 22:02

Η Super Κική δημοσίευσε βίντεο από την τουαλέτα! «Έχω βαρεθεί να κατουράω… Δεν κάνω άλλη δουλειά»

03/07/2022 | 21:52

Άννα Ντουντουνάκη: Ασημένιο μετάλλιο και στα 50μ. ύπτιο των Μεσογειακών

03/07/2022 | 21:43

Ο Ρουβίκωνας έκανε «ντου» στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα

03/07/2022 | 21:28

Κορονοϊός: Νεκρή 19χρονη στο Σισμανόγλειο

03/07/2022 | 21:17

Ντίνα Κώνστα: «Ντόμπρα προσωπικότητα… Με έμαθες τόσα πολλά»- Το συγκινητικό αντίο της Παπούλια

03/07/2022 | 20:58

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Τι υποστηρίζει ο δράστης

03/07/2022 | 20:49

Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης- Πληροφορίες για τραυματίες

03/07/2022 | 20:36

Θέμης Αδαμαντίδης: Σοκαριστικά ντοκουμέντα από τα χτυπήματα στη Βαρβάρα Κίρκη

03/07/2022 | 20:23

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Η πανέμορφη μαθήτρια από την Άνδρο που συγκέντρωσε 19.040 με εξ αποστάσεως μαθήματα
Άννα Ντουντουνάκη: Ασημένιο μετάλλιο και στα 50μ. ύπτιο των Μεσογειακών
Πόλο ανδρών: «Χάλκινη» η εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων
Τσιτσιπάς: «Ο Κύργιος μου έκανε bullying-Ήταν σαν τσίρκο.Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό, δεν είναι εντάξει»
Άννα Ντουντουνάκη: Χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα
Η Άννα Κορακάκη παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο εν μέσω… ομίχλης- Μοναδική ατμόσφαιρα