Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

ΑΕΚ: Προσεχώς νέος προπονητής!

Ως το παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται να έχει παρουσιαστεί από τον ΙΛΙΑ ΙΒΙΤΣ

Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι άμεσα πρόκειται να καθίσει άλλο πρόσωπο στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι άμεσα πρόκειται να καθίσει άλλο πρόσωπο στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς, φαίνεται να έχει καταλήξει στον «εκλεκτό» που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την Ένωση καθώς η αγωνιστική κατρακύλα του τελευταίου διαστήματος φαίνεται να μην έχει άλλο «ιατρικό» από την άμεση αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Νίκος Κωστένογλου έφερε εις πέρας την αποστολή του αλλά από τη στιγμή που έχασε τον έλεγχο των αποδυτηρίων, η άμεση αντικατάστασή του μοιάζει με μοναδική διέξοδο.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται η οριστική απόφαση του Ίλια Ίβιτς για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους υποψήφιους που έχει στη λίστα του και πλέον περιμένει τις οριστικές τους απαντήσεις, για να πάρει την οριστική του απόφαση.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Ίλια Ίβιτς έχει… ρίξει το βάρος μια τριάδα τεχνικών. Πρώτος στη λίστα φέρεται να είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ως τρίτη επιλογή στις προτιμήσεις του εμφανίζεται ο Μάρκο Νίκολιτς, ενώ υπάρχει και ένα όνομα τεχνικού που δεν έχει διαρρεύσει.

Σε όλους τους τεχνικούς με τους οποίους έχει μπει σε… σοβαρές συζητήσεις ο Ίλια Ίβιτς έχει δώσει προθεσμία, να απαντήσουν μέχρι την Τετάρτη. Η κίνηση αυτή δείχνει πως η ΑΕΚ «καίγεται» για να αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου.

Send this to a friend