• Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • 14:01

Αθήνα

32 oC

αίθριος καιρός

ΑΕΚ: Στα χέρια του Ουζουνίδη η μεταγραφική λίστα

Ξεκίνησε η δουλειά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του... Και τώρα τρέχουμε λοιπόν! Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών άρχισε το τρέξιμο από νωρίς το πρωί. Κι αυτό διότι επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα με τους συνεργάτες του και είχε έτσι την ευκαιρία να τσεκάρει όλους τους χώρους που θα αφιερώνει ατελείωτες ώρες δουλειάς για τα επόμενα δυο χρόνια (αν όλα πάνε καλά).

Εννοείται πως εκεί βρίσκονταν οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Βασίλης Δημητριάδης προκειμένου να ξεναγήσουν τον Έλληνα τεχνικό και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού team σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου. Προφανώς και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του προπονητικού, είδαν όλους τους χώρους και φυσικά το κέντρο αποκατάστασης. Εννοείται πως αποχώρησαν ευχαριστημένοι με όσα είδαν...

Τα σημαντικά όμως ακολούθησαν της επίσκεψης στα Σπάτα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι παίρνει... μπρος η υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού της πρωταθλήτριας για τη νέα σεζόν. Κι αυτό επειδή ο Ουζουνίδης συνοδευόμενος από τον Κόλα έφτασαν -μετά την επίσκεψή τους στο προπονητικό κέντρο των Σπατών- στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και είχαν για αρκετή ώρα συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για ΟΛΑ τα ζητήματα.

Εννοείται πως προπονητής και άμεσος συνεργάτης (σ.σ.: Ουζουνίδης και Κόλα) είχαν συναντήσεις και συζητήσεις (πλην του τεχνικού διευθυντή των πρωταθλητών) και με άλλα στελέχη της ομάδας. Αυτό που έχει σημασία ωστόσο είναι το γεγονός πως ο Έλληνας προπονητής έχει πλέον στα χέρια του τη λίστα με τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και μοιάζουν να έχουν προκριθεί από τους ιθύνοντες του αγωνιστικού σχεδιασμού έως τώρα.

Εννοείται πως τίποτα πλέον δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο σχετικά με τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξεταστεί από τους πρωταθλητές αφού τον πρώτο λόγο, σχετικά με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διακρίνουν τον εκάστοτε προτεινόμενο ποδοσφαιριστή, θα τον έχει πλέον ο Ουζουνίδης. Επιπρόσθετα είναι λογικό να απαιτείται σημαντικό χρονικό διάστημα για να τσεκάρει ο νέος τεχνικός της Ένωσης όλες τις περιπτώσεις παικτών που υπάρχουν στη σχετική λίστα!

Έπιασε δουλειά για τα καλά κοινώς ο Ουζουνίδης -αλλά και οι συνεργάτες του- ο οποίος στη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα (ο ίδιος και το team του) ως νέος προπονητής της ΑΕΚ με πιο πιθανή μέρα την Πέμπτη...

Πηγή: www.gazzetta.gr

Send this to a friend