• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 08:58

Αθήνα

14 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Αφαίρεση 6 βαθμών για τη Λάρισα από το διαιτητικό δικαστήριο λόγω οφειλών - Οι «βυσσινί» έχουν τρεις εργάσιμες ημέρες προθεσμία

Tην ποινή που είχε επιβληθεί στην ΑΕΛ για αφαίρεση 6 βαθμών λόγω οφειλών των Θεσσαλών σε Άγγελο Αναστασιάδη και Κωνσταντίνο Μακρή ενεργοποίησε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Tην ποινή που είχε επιβληθεί στην ΑΕΛ για αφαίρεση 6 βαθμών λόγω οφειλών των Θεσσαλών σε Άγγελο Αναστασιάδη και Κωνσταντίνο Μακρή ενεργοποίησε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι «βυσσινί» έχουν τρεις εργάσιμες ημέρες προκειμένου να δώσουν τα χρήματα και να γλιτώσουν την αφαίρεση.

Αυτό αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην σημερινή του συνεδρίαση.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που αφορά την ΑΕΛ έχει ως εξής:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, Άγγελου Αναστασιάδη του Ηρακλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 155/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Μακρή του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

Send this to a friend