Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αγγελόπουλος: Είπαμε μέχρι τέλους και έγινε πράξη – Ιδιαίτερη χρονιά που ίσως να αλλάξει τη μοίρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Τις φανέλες για τη νέα σεζόν 2019-20 παρουσίασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να στέλνουν τα μηνύματά τους για την επιλογή τους να παίζει ο Ολυμπιακός μόνο στην Ευρωλίγκα και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τις φανέλες για τη νέα σεζόν 2019-20 παρουσίασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να στέλνουν τα μηνύματά τους για την επιλογή τους να παίζει ο Ολυμπιακός μόνο στην Ευρωλίγκα και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στα της νέας φανέλας των Πειραιωτών, έγινε γνωστό πως η τρίτη εμφάνιση θα είναι μπλε, με τη βασική να είναι η κλασική ερυθρόλευκη, έχοντας περισσότερο κόκκινο στοιχείο, ενώ η δεύτερη θα είναι άσπρη.

Σπανούλης: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο»

Εξάλλου, την πρόθεση να δώσουν και την… ψυχή τους εξέφρασε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά, ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης κατά την επίσημη παρουσίαση της φανέλας. «Να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τη Bwin. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλή για εμάς. Εύχομαι να έχουμε υγεία. Θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο και εύχομαι να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», ήταν τα λόγια του αρχηγού των «ερυθρόλευκων».

Π. Αγγελόπουλος: «Είναι μία ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό, η πρώτη που θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα»

Αλλαγές ακόμη και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και όχι μόνο στο ελληνικό, ενδεχομένως να φέρει η στάση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την επίσημη παρουσίαση της φανέλας των Πειραιωτών. «Είναι μία ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Η πρώτη που θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τώρα τους λόγους. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, τώρα μπήκαν και οι διεθνείς. Η φετινή θα είναι μία διευρυμένη Ευρωλίγκα με πιο πολλές ομάδες και πιο πολλούς αγώνες. Θέλουμε την στήριξη όλων που αγαπούν την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Γ. Αγγελόπουλος: Ίσως αλλάξει η μοίρα και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, γιατί του ελληνικού έχει αλλάξει

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Να ευχαριστήσω την BWIN για τη συνεργασία, η οποία συνεχίζεται όλο και καλύτερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες γι’ αυτό. Θα είναι μία ιδιαίτερη χρονιά και ίσως να αλλάξει η μοίρα και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, γιατί του ελληνικού έχει αλλάξει. Είπαμε μέχρι τέλους και το μέχρι τέλους έγινε πράξη».

Send this to a friend