Αθήνα

18 oC

αίθριος καιρός

Ακόμα περιμένει τον Αλαφούζο ο Γιαννακόπουλος! Γιατί ενοχλήθηκε ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ

Σημερινό (18/04) δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» υποστηρίζει πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει απαντήσει στην επιστολή του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως κατά τη διάρκεια των επαφών του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ με την «Pan Asian Investments», εκτός από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, έχει απαντήσει και στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει πως η πλευρά Αλαφούζου απάντησε μέσω προσώπου στον κ. Γιαννακόπουλο αναφέροντας: «Είχαμε λάβει μια επιστολή από τον εκπρόσωπο του κ. Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειας του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις».

Η είδηση περί απάντησης έκανε έξαλλο τον κ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως εδώ και έναν μήνα περιμένει τον κ. Αλαφούζου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο κ. Γιαννακόπουλος αναρωτιέται αν το σημερινό δημοσίευμα είναι «απολύτως ψευδές ή από την ΠΑΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

Send this to a friend