Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ακόμη και στην ματσάρα, ο Κομίνης... έβαλε το στίγμα του!

Το μπαράζ του «Γεντί Κουλέ» ήταν συγκλονιστικό με την σεζόν να ολοκληρώνεται με ένα αξέχαστο ματς και τον ΟΦΗ να… σώζει την παρτίδα με γκολ στο 95′!

Το μπαράζ του «Γεντί Κουλέ» ήταν συγκλονιστικό με την σεζόν να ολοκληρώνεται με ένα αξέχαστο ματς και τον ΟΦΗ να… σώζει την παρτίδα με γκολ στο 95′!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Κι όμως για άλλη μια φορά, αυτοί που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστές, «κατόρθωσαν» και την επόμενη μέρα να κάνουμε κουβέντα για την... πάρτη τους.

Oυκ ολίγες φορές κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε ακουστεί η φράση «Μακάρι να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές και στα τοπικά». Με αυτό τον τρόπο οι Έλληνες φίλαθλοι-δημοσιογράφοι-παράγοντες-παίκτες ήθελαν να τονίσουν την ανεπάρκεια των ελλήνων ρέφερι που συχνά-πυκνά είχαν τον... τρόπο να τινάζουν ένα ματς στον αέρα, να διαμορφώνουν αποτελέσματα με τις λανθασμένες αποφάσεις τους και γενικά να συμβάλλουν τα μέγιστα στην «μπαχαλοποίηση» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς η ανάγκη για «ξένους διαιτητές παντού» μέρα με την μέρα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Φάνηκε περίτρανα και στο τελευταίο επίσημο ματς της χρονιάς όταν με τον τρόπο του και τα σφυρίγματά του ο Κομίνης... κατάφερε να βάλει την σφραγίδα του σε μια τέτοια ματσάρα. Να το... κηλιδώσει με το αστείο, ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στον ΟΦΗ. Δεν είναι θέμα ΟΦΗ ή Πλατανιά ή συγκεκριμένης ομάδας. Είναι θέμα πως τελικά δεν κάνουν. Δεν μπορούν, δεν θέλουν.

Άγνωστό. Σίγουρα όμως δεν κάνουν και σαφώς την νέα σεζόν θα πρέπει οι αξιωματούχοι της ελληνικής διαιτησίας να πάρουν ακόμη πιο σημαντικές αποφάσεις. Δεν πάει άλλο!

Send this to a friend