Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ανακοίνωση- «φωτιά» ΑΕΛ για Αναστασιάδη! «Τώρα που ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας θα παίρνει 250.000€ το χρόνο ελπίζουμε να μας επιστρέψει τις 56.000€»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητεί με ανακοίνωσή της από τον προπονητή  Άγγελο Αναστασιάδη να τους επιστρέψει τα 56.000 ευρώ που του επιδίκασε η ΕΠΟ για την "εργασία ενός χρόνου την οποία ουδέποτε προσέφερε" στην ομάδα τους, με αφορμή τη συμφωνία του με την ΕΠΟ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ομάδας. 

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Πληροφορηθήκαμε ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδος με μισθό 250.000€ το χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ελπίζουμε ότι, μετά τα 20.000€ το μήνα που θα εισπράττει εργαζόμενος σκληρά στην Εθνική Ομάδα, θα μας επιστρέψει τα 56.000€, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επεδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε.

Αυτήν την αδικία δεν την θέλει ούτε η Παναγία ούτε ο Θεός και τιμωρούν. Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα".

Send this to a friend