Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απάντηση Ολυμπιακού στην ΑΕΚ και προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Απάντηση Ολυμπιακού στην ΑΕΚ και προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Το μέτωπο Ολυμπιακού-ΑΕΚ ή πιο συκγκεκριμένα Μαρινάκη-Μελισσανίδη άνοιξε εκ νέου για τα καλά και όπως φαίνεται οδηγούμαστε σε σύγκρουση «μεγατόνων»!

[adsense]

Έτσι, μετά το αρχικό σχόλιο του κ. Μαρινάκη για την ΑΕΚ, ακολούθησε σφοδρή απάντηση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, για να απαντήσουν αργότερα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα είπαν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ:

«Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολη η διαχείριση των αντιδράσεων των φιλάθλων της ΑΕΚ, που στρέφονται προς τον κρυπτόμενο διοικητικό ηγέτη της, οπότε σε έναν βαθμό ήταν αναμενόμενη η αντίδραση - παραλήρημα. Η οικονομική πραγματικότητα και οι συνεχείς επενδύσεις φαίνονται στους ισολογισμούς των ομάδων και όχι σε ψεύτικα λόγια και φανταστικές ευεργεσίες.

Στους ισολογισμούς της δικής μας ομάδας μπορεί κανείς να δει την επένδυση 50 εκατ. ευρώ από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, μόνο για την πρώτη χρονιά, αμέσως μετά την ανάληψη της ηγεσίας του συλλόγου και ενώ η ομάδα ήταν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Για τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη. Δυστυχώς γι' αυτούς η αλήθεια λάμπει στην ελληνική δικαιοσύνη, στους θεσμούς και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αυτή η αλήθεια δεν μπορεί να την αλλάξει η μαύρη προπαγάνδα».

Send this to a friend