• Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου
  • 17:27

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Απασφάλισε» ο Μελισσανίδης κατά Χριστοδουλόπουλου! «Και ο Μέσι να ήταν δεν μου κάνει ως άνθρωπος- Να πει ποιος τον απείλησε»

Ξεκάθαρα στο ηθικό κομμάτι της διαφωνίας με τον μέχρι πρότινος παίκτη της ΑΕΚ Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας στους συνεργάτες του για το πώς κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Το διαζύγιο, εξάλλου, της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μόνο φιλικό δεν θα είναι. Για τους κιτρινόμαυρους υπάρχει ηθικό και νομικό θέμα, κάτι που υπερτόνισε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Live Sport».

Συγκεκριμένα ο... τίγρης τόνιζε: «Όταν κάποιος δεν σέβεται την υπογραφή του, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά' να είναι και ο Μέσι. Όποιος δεν συμβαδίζει με τις ηθικές αρχές του κλαμπ, δεν μας κάνει. Τελεία και παύλα. Όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε να τον κρατήσουμε τον κρατάμε. Στην περίπτωσή του το θέμα φυσικά δεν ήταν οικονομικό. Εκτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 150 ή 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Αυτά είναι αστειότητες».

Για το ραντεβού με τον παίκτη: «Του είχα πει σε εκείνο το ραντεβού ότι "αν δεν μου απαντήσεις σε 48 ώρες έχεις τελειώσει για εμάς". Δεν μας απάντησε ποτέ, δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. Από τότε θεωρώ ότι είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει αλλού».

Για τις απειλές που έλεγε ο Χριστοδουλόπουλος πως δέχθηκε: «Να βγει να μας πει ποιος τον απείλησε. Να βγει τώρα να πει στον κόσμο ποιος και τι του είπε!»

Send this to a friend