Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Διαψεύδει ο Γιαννακόπουλος: Διατηρούμε άριστες σχέσεις με την Φενέρμπαχτσε - Κατεβάζω τις αναρτήσεις!

Στο instagram

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διέψευσε ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε, μετά το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεξήχθη στην Τουρκία.

Σε γραπτή δήλωσή του, ανέφερε πως θα διαγράψει τις δημοσιεύσεις που έκανε στο instagram, υποστηρίζοντας ότι οι δύο ομάδες διατηρούν άριστες σχέσεις «επενδύοντας στο μπάσκετ και περιοριζόμενες στην ευγενή άμιλλα».

Αναλυτική η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σήμερα το πρωί τουρκικό Μέσο Ενημέρωσης αναφέρθηκε σε δήθεν επικοινωνία μου με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, δημοσίευμα το οποίο άκριτα και χωρίς "διασταύρωση" αναπαράχθηκαν από περιορισμένα ελληνικά σάιτ, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Συγκεκριμένα, ουδείς λόγος μιας τέτοιας επικοινωνίας υπήρξε, αφού δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα, τόσο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ, όσο και σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Γιλντιρίμ. Οι δύο ομάδες, όπως ξεκάθαρα φαίνεται τόσο στις αναμετρήσεις τους σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, όσο και στην ανακοίνωση της Φενέρ, διατηρούν άριστες σχέσεις επενδύοντας στο μπάσκετ και περιοριζόμενες στην ευγενή άμιλλα. Μετά την κακόπιστη προσπάθεια κάποιων (προερχόμενων και από αρχές-αθλητικές ή μη) να συνδέσουν σχόλια και προσωπικές τοποθετήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, ο ίδιος θα διαγράψω (προς αποφυγή του φαινομένου αυτού) τις αναρτήσεις και τον σχολιασμό των φερόμενων ως Τούρκων φιλάθλων, συνεχίζοντας τον αγώνα μου για υγιή και εντός του παρκέ αθλητικού ανταγωνισμού».

Send this to a friend