• Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
  • 20:11

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο τιμόνι του ερασιτέχνη Παναθηναϊκόυ- «Τη Δευτέρα θα εξοφλήσω όλα τα χρέη του ΠΑΟ προς το Δημόσιο»

Αλλαγή σελίδας και ιστορική ημέρα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό που περνάει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις σημερινές εκλογές!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μετά από μια μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας και μάχης για επιβίωση, επιστρέφει στην κανονικότητα χάρη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές που γίνονται αυτή την ώρα στον "τάφο του Ινδού" και μαζί με το ψηφοδέλτιο του θα αναλάβουν τις τύχες του "τριφυλλιού"!

Στο κλειστό της Λεωφόρου βρίσκονται περίπου 500 άτομα και συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός μελών για να γίνει η εκλογική διαδικασία κανονικά. Μάλιστα ο Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε στην ομιλία του πως την Δευτέρα θα εξοφλήσει όλα τα χρέη του Α.Ο προς το δημόσιο, ξεκινώντας πολύ δυναμικά των εποχή του στον σύλλογο!

Αναλυτικά είπε: «Καλησπέρα σε όλους. Όταν ο πατέρας μου και ο θείος μου αποχώρησαν από το μπάσκετ δυσανασχέτησα καθώς η θέση μου ήταν στην κερκίδα. Βλέποντας την κατρακύλα του ΠΑΟ, μίλησα με τον πατέρα και τον θείο μου για να ανατρέψω αυτή την κατάσταση και στον Ερασιτέχνη και οι δύο μου είπαν προχώρα για αυτό και βρίσκομαι εδώ σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και σκοπός είναι να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Πρώτος στόχος είναι χρησιμοποιώντας τους ίδιους ανθρώπους στην ΚΑΕ να ανατρέψουμε την κατάσταση και στον Ερασιτέχνη.

Να μπορέσει ο Ερασιτέχνης να ανοίξει, δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι έχουμε κάνει λάθος, πρέπει να σβήσουμε το παρελθόν και να δούμε πως θα μπορέσουμε σε βάθος χρόνου να ξανακάνουμε τον ΠΑΟ πρωταθλητή σε όλα τα σπορ». «Πολλοί ρωτάνε για τα χρέη. Υπάρχουν διοικήσεις που έχουν υπογράψει συμβάσεις που δεν ήταν προς όφελος του ΠΑΟ. Αυτά είναι στο παρελθόν αλλά πρέπει να διορθωθούν. Ο Ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ 50.000, δεν μπορεί τα Γιάννενα να πληρώνουν 90.000 και ο ΠΑΟ 50.000. Θα πρέπει όλοι μαζί ΠΑΕ, Μπάσκετ και Ερασιτέχνης να κοιτάξουμε το συμφέρον του Συλλόγου συνολικά.

Όραμα μου να στεγαστούν και οι τρεις Παναθηναϊκοί κάτω από μία στέγη. Δεν υπάρχει κάποιος με νόμιμα χρήματα που να μπορεί να κρατάει ένα σύλλογο πρωταθλητή σε όλα τα σπορ… Συσπείρωση κανείς δεν περισσεύει να φέρουμε τον ΠΑΟ εκεί που του αρμόζει. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τη Δευτέρα είναι να πάω να πληρώσω όλα τα χρήματα που χρωστάει Ο ΠΑΟ! Ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε εδώ μεσα να είναι ένα γεμάτο γήπεδο, μέλη χρειάζεται ο ΠΑΟ ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Θανάσης: "Τα πάντα για τον Παναθηναϊκό"

Από την πλευρά του ο "τυφώνας" δήλωσε: "Δύο λόγια που βγαίνουν από την καρδιά μου. Δε θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι θα κάνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης έχει κάνει μεγάλα όνειρα και μεγάλες σκέψεις. Είναι μεγάλο το εγχείρημα γιατί παίρνει στα χέρια του τη μάνα του λόχου. Τον αγαπώ μέσα από την καρδιά μου όπως αγαπώ όλους εσάς"

Πηγή: gazzetta.gr

Send this to a friend