Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αμαλιάδα: «Γιατί παιδί μου…» – Σπαραγμός στη κηδεία της 23χρονης Αλίκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δυσβάσταχτα τα οικονομικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό- Λύση η ρύθμιση των χρεών με 120 δόσεις

Στην αναζήτηση άρθρου από τη φορολογική νομοθεσία, προκειμένου να διακανονίσει ένα σημαντικό μέρος των μεγάλων χρεών της βρίσκεται η ΠΑΕ. Οι διοικούντες είχαν εστιάσει

Στην αναζήτηση άρθρου από τη φορολογική νομοθεσία, προκειμένου να διακανονίσει ένα σημαντικό μέρος των μεγάλων χρεών της βρίσκεται η ΠΑΕ.

Οι διοικούντες είχαν εστιάσει εδώ και καιρό στο νόμο για τις 120 δόσεις και είχαν επαφές με την κυβέρνηση, ώστε να πετύχουν μία νομοθετική τροποποίηση, που θα επιτρέπει στις ΠΑΕ να υπαχθούν στη διαδικασία.

Πλέον, το υπουργείο Οικονομικών καταρτίζει τη σχετική τροπολογία και σύντομα θα τη φέρει προς ψήφιση στη Βουλή. Το μοναδικό εμπόδιο που θα προηγηθεί θα είναι ο έλεγχος της Τρόικας, που είναι ιδιαίτερα σχολαστική με τέτοιου είδους ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση, εκτιμάται ότι ο νόμος θα αναπροσαρμοστεί στη διάρκεια του Μαρτίου και ο Παναθηναϊκός θα τον αξιοποιήσει.

Με την υπαγωγή του στον μηχανισμό εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών, ο Παναθηναϊκός θα διακανονίσει περίπου το ήμισυ των χρεών του. Με βάση τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ στις 12/10 έχει οφειλές ύψους 13,5 εκατ. ευρώ προς φορολογικές αρχές και 11,9 εκατ. ευρώ σε «ανακυκλώμενα» δάνεια. Συνολικά οφείλει 25,4 εκατ. ευρώ απ’ τα συνολικά 46,6 εκατ. ευρώ των άμεσων χρεών του, δηλαδή το 54,6%.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στην 5η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης
ΑΕΚ: Πέρασε με Ανσαριφάρντ και με… VAR (ΒΙΝΤΕΟ)
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αγκαλιά με τον αδερφό του Πέτρο και η ανάρτηση για τις προπονήσεις τους – Και ναι μοιάζουν πολύ (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Κορονοϊός – Ιταλία: Κλείνουν τα γήπεδα μέχρι τις 21 Νοεμβρίου
Βαριά… άρρωστος ο Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ρεάλ «πάτησε» την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» (ΒΙΝΤΕΟ)