Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της ΕΠΟ - Η αντίδραση της Ομοσπονδίας

Σήμερα το πρωί η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Δείτε ποια ήταν η αντίδραση της διοίκησης της ΕΠΟ.

Σήμερα το πρωί η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Δείτε ποια ήταν η αντίδραση της διοίκησης της ΕΠΟ.

Η Οικονομική Αστυνομία βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και κάνει έλεγχο σε όλα για πιθανές παρασπονδίες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Φύλλο και φτερό» τα βιβλία της ΕΠΟ κάνει αυτή την τώρα η Οικονομική Αστυνομία. Μετά από καταγγελία, αυτή την ώρα γίνεται αιφνιδιαστικός έλεγχος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Κλιμάκιο δέκα ατόμων, ανάμεσά τους και δύο εισαγγελείς, βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (15/1) στο λογιστήριο της ομοσπονδίας όπου και κάνουν αναλυτικό έλεγχο στα βιβλία και στα οικονομικά στοιχεία της ΕΠΟ.

Την είδηση την επιβεβαίωσε η ίδια η ΕΠΟ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων κάνει γνωστό ότι έδωσε τα πάντα στην Οικονομική Αστυνομία και πως λειτουργεί σε «καθεστώς πλήρους διαφάνειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς. 
Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

Πηγή: Gazzetta.gr

Send this to a friend