Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Εμφύλιος» στην Εθνική - Σωκράτης: «Δεν αξίζουμε να πάμε στο Euro» - Η σκληρή απάντηση του Αναστασιάδη

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη για τη νέα κακή εμφάνιση της Εθνικής με την Αρμενία.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη για τη νέα κακή εμφάνιση της Εθνικής με την Αρμενία.

Έκανε λόγο για εξελίξεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αυτή η ομάδα δεν αξίζει να προκριθεί στα τελικά του EURO 2020.

"Το σημερινό αποτέλεσμα είναι σειρά λαθών που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Αναλαμβάνω την ευθύνη εκ μέρους όλων των παιδιών Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Τι να πω τώρα; Δεν υπάρχει το να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θα σας πω για θέματα προπονητικής. Δεν είναι η θέση μου να μ,πω σε αυτά τα θέματα. Γίνονται τραγικά λάθη από τους παίκτες τα οποία είναι δύσκολο να εξηγηθούν και από εμάς. Είναι γκολ για παιδική χαρά αυτά που δεχτήκαμε. Φέρουμε μεγάλη ευθύνη οι παίκτες, την οποία πρέπει να αναλάβουμε οι μεγαλύτεροι, με πρώτον εμένα. Την αναλαμβάνω όλη.

Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη πίεση, ίσως να μην υπάρχει η ανάλογη πίεση που πρέπει να έχουν οι παίκτες. Δεν εξηγείται, είναι δύσκολο. Έχω κουραστεί να έρχομαι στην κάμερα και να λέω τα ίδια και τα ίδια. Όσον αφορά το κομμάτι των παικτών, εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι μικρά και δεν έχουν εμπειρία. Ίσως και να μην υπάρχει το επίπεδο να είναι αυτοί οι παίκτες στην Εθνική, με πρώτον από όλους εμένα. Δεν είναι ώρα να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε τύχη, δεν αξίζαμε έτσι κι αλλιώς να πάμε στα τελικά.

Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν πιστεύει στην πρόκριση, ας μην είναι εδώ...

Ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τα όσα δήλωσε περί αποτυχίας της εθνικής ομάδας και επιτακτική ανάγκη αλλαγών. "Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν πιστεύει στην πρόκριση ας μην είναι εδώ", είπε ο Αναστασιάδης.

Η δήλωσή του αναλυτικά ήταν η εξής: "Εγώ πιστεύω, ότι θα πάμε στο Euro, το ακούτε; Εγώ το λέω τώρα. Βλέπω τη δική μας ομάδα και βλέπω και τις άλλες. Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν πιστεύει στην πρόκριση, ας μην είναι εδώ. Ας μείνουμε εδώ εμείς, που πιστεύουμε στην πρόκριση".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μάλιστα, συνέχισε να αναφέρεται σε αυτό το θέμα, παραθέτοντας περιπτώσεις πιο έμπειρων παικτών, που όπως υποστηρίζει πιστεύουν στην πρόκριση. "Ρωτήστε κι άλλα παιδιά, όπως ο Φορτούνης και ο Σιόβας, για το τι έλεγαν στα αποδυτήρια και το αν πιστεύουν στην πρόκριση", τόνισε χαρακτηριστικά.

Send this to a friend