Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Εμπρηστική» δήλωση Μαρινάκη με αποδέκτη τον… Μελισσανίδη: «Η σημερινή ΑΕΚ είναι μια… απάτη!»

«Εμπρηστική» δήλωση Μαρινάκη με αποδέκτη τον… Μελισσανίδη: «Η σημερινή ΑΕΚ είναι μια… απάτη!»

Απίστευτα προκλητική για την διοίκηση της ΑΕΚ δήλωση έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, κάτι που σίγουρα η πλευρά Μελισσανίδη δεν θα αφήσει… αναπάντητο, με ό, τι και εάν αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

[adsense]

Αναλυτικά, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Οι μεγάλες νίκες, είναι απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, είναι ιστορική ομάδα. Η μεγάλη ΑΕΚ, ήταν η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Νικολαΐδη και κάποιων άλλων παιδιών, οι οποίοι είχαν επενδύσει. Η σημερινή ΑΕΚ, δυστυχώς είναι μια απάτη. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και οι αλήθειες πρέπει να καταγράφονται. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν επενδύσει για να ξανακάνουν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πως να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει την ομάδα να πέσει στη Γ' Εθνική και να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο».

Όσον αφορά στην δική του ομάδα, είπε: «Ο Ολυμπιακός βασίζεται με σταθερά βήματα και πίστη στις επιτυχίες. Είμαστε ακόμα στην αρχή, τα καλύτερα έρχονται. Όπως έχω πει επανειλημμένες φορές συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και συνεχίζουμε με πίστη. Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά, εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας που μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Ερωτηθείς σχετικά με το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να συνδυάσει πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο: «Το έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός αυτό κι άλλες φορές. Στα δύσκολα θα προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά και όραμα».

Τέλος, αναφερθείς στον κόσμο, υποστήριξε πως «ήταν καταπληκτικοί για ακόμη μια φορά. Ήταν σα να βλέπαμε παιχνίδι Champions League. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Ζήτω ο Ολυμπιακός!».

Send this to a friend