Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε Γιαννακόπουλο: Μην έρθεις στον αγώνα – «Ελληνικό Κράτος vs Κράτος Ολυμπιακού σημειώσατε 2»

Με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να μην εγγυάται την ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που είχε εκφράσει την πρόθεση να πάει στο Ρέντη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τον πρώτο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», συνοδεύοντας την αποστολή, οι «πράσινοι» εξέδωσαν μια «σκληρή» ανακοίνωση, εξαπολύοντας επίθεση σε Ολυμπιακό και υφυπουργό Αθλητισμού.

Με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να μην εγγυάται την ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που είχε εκφράσει την πρόθεση να πάει στο Ρέντη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τον πρώτο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», συνοδεύοντας την αποστολή, οι «πράσινοι» εξέδωσαν μια «σκληρή» ανακοίνωση, εξαπολύοντας επίθεση σε Ολυμπιακό και υφυπουργό Αθλητισμού.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Τετάρτη (12.02.2020) ότι στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» στου Ρέντη με τον Ολυμπιακό), θα συνοδεύσει την αποστολή, ο ίδιος ο πρόεδρος του Α.Ο., Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο σερβίς του αγώνα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δήλωσε αδυναμία να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ, εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υλοποιήσει την πρόθεσή του να ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλεϊ, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας. Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής. Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο. Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Να αποδείξουν πως είναι θεσμοί του Ελληνικού Κράτους και όχι του Κράτους του Ολυμπιακού

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απάντησε τονίζοντας ότι δεν θα παραστεί κανένα μέλος του Δ.Σ. με την υποσημείωση ότι «αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της αποστολής μας, οι παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών θα είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσουμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε ένα σύγχρονο δυτικό κράτος, το έτος 2020, η Αστυνομία του Πειραιά και η Διοίκηση του Ολυμπιακού μας ενημέρωσε επίσημα ότι δεν μπορoύν να εγγυηθούν την σωματική ακεραιότητα του Προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εφόσον αυτός παραστεί στον αποψινό τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Ελληνικό Κράτος vs Κράτος του Ολυμπιακού σημειώσατε 2. Δεν έχει υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά η οπαδική τρομοκρατία να κερδίζει την Δημοκρατία. Και όμως έγινε στην Ελλάδα του 2020.

Με τα όσα μας έχουν μεταφέρει οι άνθρωποι της Αστυνομίας και του Ολυμπιακού, καταλαβαίνουμε πως κάποιοι προετοιμάζονται για πόλεμο και σχεδιάζουν κακουργηματικές πράξεις εναντίον του Προέδρου μας και της αποστολής της Ομάδας.

Αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, τονίζουμε πως ο ύψιστος γνώμονας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι η προάσπιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε ανθρώπου, είτε φοράει πράσινα είτε φοράει οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Για αυτόν τον λόγο ενημερώνουμε πως δεν θα παραστεί κανένας από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο αποψινό ματς στον Πειραιά.

Ενημερώνουμε όμως πως αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της αποστολής μας, οι παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών θα είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσουμε, ενώ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβούν να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ήδη τους γνωρίζουμε!

Καλούμε την ύστατη ώρα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το εξαφανισμένο Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Ελληνική Αστυνομία να αποδείξουν πως είναι θεσμοί του Ελληνικού Κράτους και όχι του Κράτους του Ολυμπιακού και να υπηρετήσουν τα όσα θα έπρεπε να πρεσβεύουν».

Send this to a friend