Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Σιγουρεύτηκα πως και αυτό το πρωτάθλημα εσείς θα το πάρετε»: Έτσι τους τόνωσε το ηθικό ο Ουζουνίδης!

«Σκασμένοι» ήταν άπαντες στην ΑΕΚ και κυρίως οι παίκτες μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, γι΄αυτό και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να τους ανυψώσει το ηθικό.

Βέβαια, αυτό που έκανε ακόμα και τον ίδιο τον τεχνικό της ΑΕΚ να μην μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα αυτής της ήττας, ήταν η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό που ο Ουζουνίδης είπε στους ποδοσφαιριστές του, στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά την επιστροφή από την Θεσσαλονίκη, ήταν αυτό ακριβώς που θεωρούσε πως συνέβη στην Τούμπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Αυτό που δείξατε στο παιχνίδι, ήταν πως είστε οι καλύτεροι. Μ’ αυτό που είδα, σιγουρεύτηκα πως και αυτό το πρωτάθλημα εσείς θα το πάρετε. Θέλω να το καταλάβετε και να το πιστέψετε. Είστε οι καλύτεροι», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Μάλιστα έχει τη σημασία του το γεγονός πως ο Ουζουνίδης, μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ωρών, έκανε και δεύτερη ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Η πρώτη ήταν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Send this to a friend