Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ή αλλάζει (προπονητή) ή βουλιάζει!

Η νέα ήττα στη Μαδρίτη που συνδυάστηκε και με την συντριβή των 21 πόντων από την Ρεάλ- όπως είναι λογικό- βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα στο στρατόπεδο του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

Η νέα ήττα στη Μαδρίτη που συνδυάστηκε και με την συντριβή των 21 πόντων από την Ρεάλ- όπως είναι λογικό- βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα στο στρατόπεδο του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Μια ομάδα που θεωρήθηκε η πλέον πετυχημένη των τελευταίων 20 χρόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ κινδυνεύει να γίνει ο περίγελoς της διοργάνωσης. Αυτό όχι μόνο επειδή αδυνατεί να βρεθεί στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις (εκεί που για πολλά-πολλά χρόνια τον είχαν συνηθίσει φίλοι κι αντίπαλοι), αλλά κυρίως επειδή παρουσιάζει μια εικόνα διάλυσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μια διοίκηση που μέσω δηλώσεων στα ΜΜΕ και ποσταρισμάτων στα social media ρίχνει συνεχώς ευθύνες σε προπονητή και παίκτες, έναν Πασκουάλ που μοιάζει πελαγωμένος και αδύναμος να αλλάξει τα κακώς κείμενα και οι ακριβοπληρωμένοι star που παραπαίουν στο παρκέ και δεν μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί ώστε να σηκώσουν το βάρος της φανέλας που φοράνε.

Το «τριφύλλι» την στιγμή αυτή χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ μήπως και σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται. Που την δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται τίποτα να σώζεται. Κι όπως συνήθως συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές αφού δεν γίνεται να φύγουν 5-7-10 παίκτες, αυτός που τα μαζεύει είναι ο προπονητής. Στην προκειμένη περίπτωση ο Πασκουάλ, που όμως έχει ένα «βαρύ συμβόλαιο».

Ο Καταλανός δεν έχει στο... λεξιλόγιό του την λέξη παραίτηση και προφανώς ούτε στην κουλτούρα του. Θέλει να το παλέψει ή δεν θέλει να χάσει την αποζημίωση. Όπως και να έχει το θέμα είναι- έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη όλων- πως θα πορευτεί στη συνέχεια; Κι από την άλλη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πάρει απόφαση με όποιο κόστος να τον απολύσει τώρα; Δύσκολοι καιροί για «εξάστερους»...

Send this to a friend