• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 23:51

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η φιέστα του ΠΑΟΚ που… ήρθε από το μέλλον!

Η Θεσσαλονίκη το πρωινό της Μεγάλης Δευτέρας θυμίζει… μεθυσμένη πολιτεία. Τουλάχιστον όσο αφορά το κομμάτι της πόλης που… τρέφει ΠΑΟΚτσήδικη αισθήματα.

Η Θεσσαλονίκη το πρωινό της Μεγάλης Δευτέρας θυμίζει… μεθυσμένη πολιτεία. Τουλάχιστον όσο αφορά το κομμάτι της πόλης που… τρέφει ΠΑΟΚτσήδικη αισθήματα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, πέρασαν όλο το βράδυ στην παραλία, στον Λευκό Πύργο και σε άλλα κεντρικά σημεία προκειμένου να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα που ήρθε μετά από 34 χρόνια και να αποθεώσουν τους παίκτες που πέτυχαν όλη τη χρονιά έναν θρίαμβο.

Η φιέστα που ακολούθησε της πεντάρας επί του Λεβαδειακού στην Τούμπα, αλλά και η παρέλαση με το ανοιχτό πούλμαν στους δρόμους της πόλης είναι εικόνες πρωτόγνωρες για έναν λαό που έκανε πολλά-πολλά χρόνια υπομονή προκειμένου να ζήσει τέτοιες στιγμές. Υπό αυτή την έννοια η φιέστα που είχε… Χολυγουντιανό χαρακτήρα ήταν το καλύτερο δώρο από την ΠΑΕ στον πιστό κόσμο της.

Είτε είσαι φίλος του ΠΑΟΚ, είτε όχι, όποιος είδε την φιέστα της Κυριακής το βέβαιο είναι ότι μόνο σχόλια θαυμασμού θα έκανε. Χωρίς υπερβολή είναι ό,τι καλύτερο είδαμε να διοργανώνεται από ομάδα για να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια. Μια φιέστα που στον ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) θα την συζητούν και τις επόμενες δεκαετίες. Με σεβασμό στην ένδοξη ιστορία της ομάδας, με λάμψη στους πρωταγωνιστές του σήμερα, με τιμή και μνήμη για όσους έφυγαν νωρίς, με ευγνωμοσύνη προς τον κόσμο που στηρίζει σε όμορφες, αλλά κυρίες δύσκολες στιγμές του συλλόγου.

Η γιορτή του ΠΑΟΚ για το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που κάθε φίλαθλος θέλει να βλέπει στην φιέστα της ομάδας του και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ζήλεια, με την καλή έννοια, ήταν ένα συναίσθημα που κυριάρχησε σε όλους όσοι την παρακολούθησαν τηλεοπτικά.

Ο νέος πρωταθλητής Ελλάδος είχε καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν την καλύτερη ομάδα, είχε την ποιότητα και το πήρε δίκαια. Αυτά τα ξέραμε… Με τα όσα είδαμε στην φιέστα το ευρύ κοινό έμαθε ότι στον ΠΑΟΚ διαθέτουν και μια άψογη ομάδα στον τομέα της επικοινωνίας και της τεχνολογίας. Το σίγουρο είναι ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης με γοργά βήματα μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα για τα καλά!

Send this to a friend