Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιτίθεται στον Ολυμπιακό: «Συνηθισμένοι να παίρνουν τα ματς στα χαρτιά!»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιτίθεται στον Ολυμπιακό: «Συνηθισμένοι να παίρνουν τα ματς στα χαρτιά!»

Αιχμές κατά του Ολυμπιακού και επίθεση στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξαπέλυσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την τροπή που έχει πάρει το ντέρμπι των αιωνίων, που δεν διεξήχθη ποτέ, με τον Παναθηναϊκό να αναφέρει πως με μανία προσπαθούν να πάρουν το ματς στα χαρτιά!

Οι «πράσινοι», με αφορμή την ένσταση στην απόφαση του διαιτητή να μη διεξαχθεί το παιχνίδι ανέφεραν πως «το θέμα αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμό της ΕΠΟ», ενώ επίσης επιτίθενται κατά του Ολυμπιακού.

[adsense]

Συγκεκριμένα από το «τριφύλλι», ανέφεραν: «Το θέμα έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμών της ΕΠΟ από όπου δεν προκύπτει να συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα για τις δύο φωτοβολίδες που πετάχθηκαν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Μόνο ένας είχε κέρδος εάν δεν γινόταν το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαία η λυσσαλέα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ρίφθησαν οι φωτοβολίδες να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να δημιουργήσουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε...».

Send this to a friend