Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η στάση φίλων και «αντιπάλων» έδειξε το μέγεθος του Παύλου Γιαννακόπουλου!

Aπό την στιγμή που το λάβαρο με την φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου υψώθηκε για να μείνει... αιώνια στον «ουρανό» του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, τα social media πήραν φωτιά! 

Γράφει ο Μιχάλης Τσαμπάς

To Facebook, το twitter, το instagram γέμισαν με βίντεο και φωτογραφίες από αυτή την σημαντική και γεμάτη συγκίνηση βραδιά, όχι μόνο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά γενικότερα για όλους τους Έλληνες φιλάθλους που αγαπούν τον αθλητισμό και δεν... δηλητηριάζουν την ψυχή τους βλέποντας μόνο τα χρώματα. Παίκτες του σήμερα αλλά και δόξες του χτες, πρωταγωνιστές της εθνικής ομάδας, αλλά και «λαμπερά» ξένα ονόματα, αθλητές που φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και αντίπαλοι σε υψηλό επίπεδο, τα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών, δημοσιογράφοι, αλλά και φίλαθλοι όλων των ομάδων.

Οι πάντες είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Όχι επειδή «έτσι έπρεπε», αλλά από καρδιάς! Φίλοι κι αντίπαλοι είχαν μόνο σπουδαία πράγματα να θυμηθούν. Να αναδείξουν το μεγαλείο του ανδρός, αλλά παράλληλα και την ταπεινότητά του. Την αμεσότητα και την σεμνότητα. Έστω κι αν είχε χτίσει παράλληλα δύο αυτοκρατορίες. Μια στον αθλητισμό και μια στα φάρμακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε όλο αυτό το διάστημα η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, αλλά ειδικότερα στο τουρνουά που έγινε στη μνήμη του δείχνει και το μέγεθος σεβασμού που έτρεφε η «μπασκετική» (κι όχι μόνο) κοινότητα για έναν μεγάλο που πρόσφερε τα πάντα. Βραδιές σαν αυτή της Πέμπτης δείχνει ότι παρά τα όσα πολλά χωρίζουν όλους στην καθημερινότητά μας, μπροστά στα αληθινά σπουδαία απλά υποκλίνεται, δακρύζεις, χειροκροτάς...

Send this to a friend