• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 01:23

Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ραγδαίες εξελίξεις και «μπάχαλο» στον Παναθηναϊκό μετά το πρωτοφανές «καψόνι» Γιαννακόπουλου! (ΦΩΤΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις και «μπάχαλο» στον Παναθηναϊκό μετά το πρωτοφανές «καψόνι» Γιαννακόπουλου! (ΦΩΤΟ)

Η πρωτοφανής απόφαση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την επιστροφή της ομάδας με πούλμαν από την Τουρκία, μετά την βαριά ήττα από την Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, έχει προσκαλέσει αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα για τον Παναθηναϊκό.

Έτσι λοιπόν, 4 παίκτες της ομάδας (Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκέιμπριελ και Φώτσης) δεν δέχτηκαν να επιστρέψουν οδικώς μια απόσταση 1.100 χιλιομέτρων και 12 ωρών, και με δικιά τους απόφαση θα αναχωρήσουν με αεροπλάνο. Οι 4 παίκτες με την απόφαση τους να μην ακολουθήσουν το πούλμαν διαχώρισαν την θέση τους από την ομάδα.

Πάντως ότι οι υπόλοιποι δέχτηκαν να επιστρέψουν με το πούλμαν δεν σημαίνει ότι συμφωνούν με τέτοιου είδους πρακτικές δεν αρμόζουν σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, καθώς και η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού, άσχετα αν τελικά τις σεβάστηκαν.

Όλα αυτά συμβαίνουν 15 ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι των playoffs, που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Μαΐου με τους «πράσινους» να περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους και με την διεκδίκηση του πρωταθλήματος να είναι ο στόχος που απομένει.

Το ζήτημα είναι πως το μέλλον και η τύχη των 4 παικτών που έκαναν… ανταρσία μοιάζει αβέβαιο, ωστόσο θα υπάρξει συνάντηση μαζί τους μόλις καταλαγιάσει ο... θόρυβος και επιστρέψει η ομάδα στην βάση της, αν και υπήρχαν αρχικά πληροφορίες για τιμωρία ακόμη με τη μορφή διακοπής συμβολαίου, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την "πράσινη" ΚΑΕ.

Με πληροφορίες από: gazzetta.gr

Send this to a friend