• Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
  • 18:29

Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Καρφάρες» Μαρινάκη σε… επώνυμους φιλάθλους του Ολυμπιακού: Μόνο εγώ και οι Αγγελόπουλοι βάζουμε λεφτά

Τα σενάρια που είχαν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και τον ήθελαν να επιχειρεί να «μπει» και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεργασία με Τούρκο επιχειρηματία(;), διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ» αναφέρει σε προσωπική του δήλωση ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βάζοντας... φρένο.

Εκφράζει, δε, την απόλυτη στήριξή του στους αδερφούς Αγγελόπουλους για νέες επιτυχίες στο τμήμα μπάσκετ αλλά και πικρία για τη μη βοήθεια από εύρωστους οικονομικά φιλάθλους του συλλόγου.

Η δήλωση Μαρινάκη:

«Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ: Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο.

Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους.

Είναι λογικό να υπάρχουν σε όλα τα σπορ κακές χρονιές. Και είναι λογικό, επίσης, να υπάρχει κριτική. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όμως αυτοί που διοικούν και πληρώνουν είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν.

Όποιος όμως πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να αποφασίζει και να διοικεί καλό θα είναι να βγει μπροστά και να βάλει τα χρήματά του.

Δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της βαθύτατης οικονομικής κρίσης.

Και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από εμένα στα ερασιτεχνικά τμήματα και στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Αγγελόπουλου στο μπάσκετ δεν είδαμε ούτε ευρώ στον Σύλλογο από επώνυμους και εύρωστους οικονομικά φιλάθλους μας.

Προφανώς δεν αναφέρομαι στους απλούς φιλάθλους μας που στηρίζουν μαζικά και από το υστέρημα τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ».

Send this to a friend