Αθήνα

15 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Χαροπαλεύει νεαρός διαιτητής… Κατέρρευσε την ώρα των δοκιμασιών στο ΟΑΚΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο νεαρός διαιτητής Νίκος Ντοσίδης, που κατέρρευσε χθες στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των τεστ της ΕΠΟ για τους υποψηφίους διαιτητές της Γ' Εθνικής.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Έλληνας διαιτητής του συνδέσμου Θράκης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα, με την Επιτροπή της διαιτησίας να βρίσκεται στο πλευρό του, όπως και η οικογένειά του, ενώ αναβλήθηκε και η συνέχεια των τεστ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ΄ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.

Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του».

Send this to a friend