Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Κόκκινο πανί» ο Αλαφούζος για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που πήγαν στο σπίτι του Γιαννακόπουλου και τον αποθέωσαν

Κατάμεστο ήταν το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Τετάρτης (28/3), όπου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να μιλήσουν και να προτείνουν τρόπους αντίδρασης, με αφορμή τις δύσκολες ώρες που βιώνει η ομάδα.

Οι φίλοι των «πρασίνων» αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θεωρώντας ότι είναι τώρα η μοναδική λύση που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα. Ακούστηκαν, μάλιστα, υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Όποιος πήρε το λόγο, ανέφερε ότι ο μεγαλομέτοχος έχει σχέδιο να οδηγήσει την ΠΑΕ στον υποβιβασμό.

Αποφασίστηκε να σταλούν επιστολές - διαμαρτυρίας σε όλα τα κόμματα εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ προτάθηκε να συσταθεί επιτροπή που θα ζητήσει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ζητώντας του να μπει άμεσα στην ΠΑΕ, έχοντας τη διαβεβαίωση ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα του.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφού ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση, έκλεισαν συμβολικά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για μερικά λεπτά, σε μια κίνηση αντίδρασης για όσα γίνονται στην ομάδα.

Εν συνεχεία κάποιοι από αυτούς πήγαν στην οικία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, φωνάζοντας αποθεωτικά συνθήματα, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, μάλιστα, να βγαίνει έξω και να κάνει διάλογο μαζί τους!

Μεταξύ άλλων τους είπε πως δεν είναι στο χέρι του για να γυρίσει η σελίδα στην ΠΑΕ και πως κάνει ό, τι μπορεί, ασκώντας πιέσεις για να προχωρήσει το μεγάλο project που θα δώσει άλλη πνοή στον Παναθηναϊκό.

Send this to a friend