Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μάγκες με τα μπλε!

Τα παλιά χρόνια μια τέτοια πρόκριση θα ήταν... ρουτίνας. Όμως κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια κάναμε βήματα προς τα πίσω.

Μας λείπουν τα μετάλλια, μας λείπουν οι διακρίσεις, μας λείπουν οι σπουδαίες πορείες σε μεγάλες διοργανώσεις.

Γράφει για την θριαμβευτική πρόκριση ο Μιχάλης Τσαμπάς

Μας λείπει γενικά αυτή η... επίσημη αγαπημένη. Γι΄αυτό και πανηγυρίστηκε από παίκτες και κόσμο έτσι ένα... διπλό στην Γεωργία που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν και τόσο σημαντική.

Όπως κι αν έχει μπράβο και στον Σκουρτόπουλο, μπράβο και στα «άσημα» παιδιά που έκανε το 6-0, μπράβο και στα «αστέρια» για το 2-0 και το... τσεκάρισμα ενόψει Κίνας.

Πλέον υπάρχει ξανά όραμα μπροστά μας. Μια μεγάλη διοργάνωση, ένα ραντεβού αστέρων που η εθνική ομάδα θα είναι παρούσα και οι παίκτες της «φτιαγμένοι» για να την ξαναφέρουν ψηλά. Τέτοιες μέρες σε έναν χρόνο, στη μακρινή Κίνα η Ελλάδα θα είναι εκεί, με την ελπίδα να είναι εκεί και όλοι οι παικταράδες της. Κρατήστε αυτό το τελευταίο που πάει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Υπόσχεση έδωσε ότι θα βοηθήσει αν περάσουμε στο Παγκόσμιο. Τώρα περάσαμε και περιμένουμε να φανεί συνεπής και ο all star Giannis! Tώρα πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Μένουν 4 ματς που δεν έχουν σημασία βαθμολογική, αλλά για μια τόσο μεγάλη ομάδα με ιστορία έχουν σημασία ουσιαστική. Να συνεχίσουμε σοβαρά, νικηφόρα, επιβλητικά και να κερδίσουμε ότι περισσότερο γίνεται ενόψει του ραντεβού της Κίνας.

 

Send this to a friend