Αθήνα

9 oC

βροχοπτώσεις μεγάλης έντασης

Μαρινάκης σε Χούμπελ: «Είστε ευχαριστημένοι με τη διαιτησία; Δεν σέβεστε το προϊόν»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε παράπονα από τη διαιτησία των Ισπανών στο ισόπαλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τα έβαλε και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ Χέρμπερτ Χούμπελ.

Μόλις αντίκρισε τον Αυστριακό παράγοντα, απεσταλμένο της FIFA και της UEFA, ο Μαρινάκης του είπε: «έχετε δει το παιχνίδι; Είστε ευχαριστημένοι με τη διαιτησία; Το αφήνετε να συμβεί, δεν σέβεστε το προϊόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα».

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικράτησαν στο γήπεδο κάνοντας λόγο για εκκλησία. «Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα που είναι αγρίμια. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους» είπε ο Β. Μαρινάκης.

Από την πλευρά του ο Χούμπελ απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως αυτή είναι η δική του άποψη και δεν σημαίνει πως είναι και σωστή, προσθέτοντας ότι «ένα ματς ήταν», ενώ ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» ανταπάντησε: «Δεν είναι δική μου άποψη. Είναι γεγονός. Εδώ είμαστε πολιτισμένοι. Θα με ακούσετε και μετά θα φύγετε»...

Send this to a friend