• Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
  • 08:23

Αθήνα

12 oC

αραιές νεφώσεις

Μαρκαριάν: «Βρήκα εμπόδια από ανθρώπους που δεν περίμενα»

Μαρκαριάν: «Βρήκα εμπόδια από ανθρώπους που δεν περίμενα»

Νέα δήλωση από τον Σέρχιο Μαρκαριάν που αφήνει «σπόντες» για άμεσο συνεργάτη του, που του έβαλε εμπόδια...

Συνέχεια στο θέμα με την παραίτηση του, έδωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν με νέα γραπτή του δήλωση την Πέμπτη το μεσημέρι. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, αφού μίλησε για την στήριξη του Γιώργου Γκιρτζίκη και τις ιδανικές συνθήκες πάνω στις οποίες εργάστηκε τους τελευταίους μήνες, «κάρφωσε» κοντινούς του συνεργάτες για τα εμπόδια που του έβαλαν, τονίζοντας οτι σύντομα θα μπορέσει να πει περισσότερα...

Αναλυτικά η δήλωση του Σέρχιο Μαρκαριάν...

"Mε την προχθεσινή μου δήλωση γνωστοποίησα μια πολύ δύσκολη για μένα απόφαση. Δυστυχώς από εκεί και μετά, κάποια ΜΜΕ μου απέδωσαν προθέσεις και σκέψεις που δεν είναι δικές μου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τον κύριο Γκιρτζίκη και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστώ. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου ήταν αυτή, που παρά τα αποτελέσματα, με έκανε να θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι στην Εθνική Ελλάδας.

Υπήρξε πλήρης σύμπνοια με τον κ. Πρόεδρο στα επόμενα απαραίτητα βήματα για να οδηγήσουμε την Εθνική Ελλάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Δυστυχώς βρήκα εμπόδια στην υλοποίηση αυτών των βημάτων από ανθρώπους που δεν ανέμενα. Για αυτό ο ηθικός μου κώδικας και η ευθύνη μου απέναντι στην Ομοσπονδία, στους παίκτες της Εθνικής και στους Έλληνες φιλάθλους με ώθησαν σε αυτή τη δήλωση την Τρίτη.

Δεν μασάω τα λόγια μου και προτίθεμαι σύντομα να πω και περισσότερα".

Πηγή: www.gazzetta.gr

Επιμέλεια: Χ.Μ.

Send this to a friend