Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Με το πόδι στο... γκάζι από τη Μίλαν!

Το πιο εύκολο βράδυ στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο πέρασε ο Ολυμπιακός με την δια περιπάτου νίκη επί της Λαμίας.

Το πιο εύκολο βράδυ στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο πέρασε ο Ολυμπιακός με την δια περιπάτου νίκη επί της Λαμίας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Με το... μεθύσι της πρόκρισης από την τριάρα επί της Μίλαν να πλανιέται πάνω από τον ουρανό του γηπέδου Καραϊσκάκη, οι παίκτες του Μάρτινς και ο κόσμος της ομάδας το διασκέδασαν.

Το σημαντικότερο όμως για τον Πορτογάλο προπονητή ήταν πως είδε μια ομάδα σοβαρή, απόλυτα συγκεντρωμένη μέσα στο γήπεδο. Με πλάνο, φρεσκάδα, ιδέες και χωρίς έπαρση που ως ένα σημείο θα μπορούσε να είναι και δικαιολογημένη από τα όσα έγιναν στο ίδιο γήπεδο μερικά 24ωρα νωρίτερα.

Όσο κι αν λέει ένας προπονητής ότι η χαρά κρατάει μόνο λίγες ώρες, ποιος να ψέξει έναν παίκτη που θα έχει ακόμη το μυαλό του στην ιστορία που έγραψε αποκλείοντας την Μίλαν των 7 Πρωταθλητριών. Κι όμως στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκαν σαν να μην έγινε ποτέ εκείνο το παιχνίδι. Σαν το ματς με την Λαμία να ήταν ένας τελικός. Που βέβαια ήταν... τελικός πρωταθλήματος, από τους πολλούς που έχουν να δώσουν οι Πειραιώτες στο εξής αν θέλουν να μείνουν όσο γίνεται πιο κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ!

Αυτό το βράδυ θα... κοιμηθούν στο -5 με τον Δικέφαλο πάντως να έχει ματς λιγότερο, αυτό που θα δώσει στην Λιβαδειά το βράδυ της Δευτέρας. Ο Ολυμπιακός αν θέλει να το παλέψει, έχει ανάγκη της νίκες, τις εύκολες νίκες που θα του δίνουν δυναμική. Περισσότερο όλων όμως έχει την ανάγκη της μεταγραφικής ενίσχυσης. Ο Ιανουάριος πλησιάζει, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Μένει να δούμε και πόσα από αυτά θα γίνουν πραγματικότητα.

Send this to a friend