Αθήνα

23 oC

αίθριος καιρός

Μελισσανίδης: Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, θα έχω αποτύχει!

Στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη προς το τέλος της προπόνησης για όλα.

Στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη προς το τέλος της προπόνησης για όλα.

Ο ίδιος ξεκίνησε από την απαράδεκτη ενέργεια του Ούρος Τσόσιτς με τον Νίκλας Χουλτ στο Μόναχο. «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά είναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Για την απόδοση στο Μόναχο και την εικόνα απέναντι στην Μπάγερν σχολίασε: «Εμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης».

Όσο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σημείωσε ότι: «Εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Τέλος, επισήμανε, πως: «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτον έμενα! Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας».

Send this to a friend