Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Μήνυση στον Αλαφούζο από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» για να διερευνηθεί η διάπραξη τυχόν ποινικών αδικημάτων σε βάρος της ΠΑΕ

Μετά τις ανακοινώσεις ήρθε η ώρα των μηνύσεων κατά του Γιάννη Αλαφούζου από την "Παναθηναϊκή Συμμαχία", φουντώνοντας την κόντρα τους. .

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο Sport 24 Radio και ο Κώστας Γουλής η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" θα καταθέσει εντός της ημέρας μήνυση σε βάρος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μηνυτήρια αναφορά δεν θα είναι μόνο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και κατά παντός προσώπου αναμεμειγμένου είτε ουσιαστικά είτε τυπικά με την διοίκηση της. Στόχος είναι να διερευνηθεί η διάπραξη τυχόν ποινικών αδικημάτων σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάτι τέτοιο άλλωστε είχε προαναγγείλει η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" από τον Ιανουάριο τονίζοντας τότε σε μία από τις ανακοινώσεις της: "Δηλώνουμε ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία θεωρεί ότι τόσο η μεθόδευση να αποκτήσουν δικαίωμα όλοι οι ποδοσφαιριστές να μείνουν ελεύθεροι, με αποτέλεσμα να υπονομευθεί η διαπραγματευτική θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και η απροκάλυπτη προσπάθεια να μεταβληθεί η τελευταία σε παράρτημα του αιώνιου αντιπάλου και μάλιστα να τον ενισχύσει κιόλας δεν θα γίνει δεκτή από εμάς και ότι εκτός των άλλων θα αναζητηθούν και κάθε είδους νομικές ευθύνες εκ μέρους του μεγαλομετόχου, κ. Γιάννη Αλαφούζου για τις πράξεις του αυτές καθώς και εκ μέρους όσων συμπράττουν μαζί του".

Send this to a friend