Αθήνα

 

16 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Μητσοτάκης: Στις 21 Μαΐου 2023 οι εκλογές – Δεύτερες εκλογές το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπέος: «Δεν μπορεί ο κ. Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα, να βρίζει μάνες και να μην του μιλάει κανένας»

Φωτιές άναψαν όταν ο Αχιλλέας Μπέος είχε έντονο επεισόδιο με τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά κατά τη διάρκεια του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

Να σημειωθεί ότι και οι δύο αποβλήθηκαν από τον διαιτητή της αναμέτρησης Φωτιά καθώς όλα συνέβησαν λίγα μέτρα μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Ο δήμαρχος Βόλου μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στο επεισόδιο εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ως διερμηνέας, ενώ τόνισε ότι καθυβρίστηκε από τον Καραπαπά.

«Ο λόγος που ήμουν στον πάγκο, επειδή έπαιξε παντού το θέμα, είναι πως γνωρίζω πέντε γλώσσες και μου ζητήθηκε να ήμουν στον πάγκο και να κάνω μετάφραση (σ.σ. εκεί χρησιμοποίησε και τη λέξη explain). Ομως θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και την οικογένειά μου για την εικόνα αυτή που παρουσιάστηκε σε μία επίθεση του κύριου Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως αυτό το πράγμα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Να ξέρουν όλοι πως στην Ελλάδα δεν είναι όλοι υπάλληλοι ενός συστήματος και μιας σαπίλας, υπάρχει και η αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Μπέος.

Και πρόσθεσε: «Στον Βόλο έχουμε περίσσια αξιοπρέπεια και για αυτό αντέδρασα ως άνθρωπος και ως δήμαρχος. . Για αυτό αντέδρασα.  Σήμερα εγώ με την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο απειλήθηκε η οικογένειά μου και εγώ, από τους ανθρώπους ασφαλείας του κύριου Καραπαπά. Αν νομίζουν πως στα 60 μου χρόνια θα κυκλοφορώ με μπράβους είναι γελασμένοι. Εγώ έχω μάθει να κυκλοφορώ ελεύθερα»

Ροή Ειδήσεων

nea ionia pyrovolismoi 2202

28/03/2023 | 14:54

Νέα Ιωνία: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία και συνελήφθη 33χρονος για τη δολοφονία του 40χρονου σε καφετέρια

28/03/2023 | 14:44

ΕΦΚΑ: Αυτοί είναι οι πέντε πρώτοι νέοι Γενικοί Διευθυντές  

28/03/2023 | 14:44

Σοκ στην Αλόννησο: 58χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της
mathitis sxoleio kepea gsee

28/03/2023 | 14:32

Άδεια παρακολούθησης σχολικής επίδοσης τέκνου: Δικαιούχοι και προϋποθέσεις- Το ΚΕΠΕΑ-ΓΣΕΕ εξηγεί τι ισχύει

28/03/2023 | 14:32

Οικονόμου: Γιατί ο Τσίπρας δεν τολμά να πει τι εννοεί με την «προοδευτική» κυβέρνηση συνεργασίας;

28/03/2023 | 14:32

Κρήτη: Συγκλονίζει ο ανήλικος που κατήγγειλε τον λυράρη – «Λυτρώθηκα! Να βρουν το κουράγιο κι άλλα παιδιά»

28/03/2023 | 14:19

Επίθεση με μολότοφ σε υπηρεσία των ΜΑΤ στο Γουδί

28/03/2023 | 14:16

Θεσσαλονίκη: Πλάκωσαν στο ξύλο μαθήτρια γυμνασίου και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

28/03/2023 | 14:03

efood: Με σταθερά διευρυμένο κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα και το 2022
androulakis

28/03/2023 | 14:00

Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουν για μια νέα ελπίδα»

28/03/2023 | 13:50

Πού ψηφίζω στις Εκλογές 2023 – Δείτε το εκλογικό κέντρο

28/03/2023 | 13:42

Οικονόμου: οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ποια Ελλάδα θέλουν

28/03/2023 | 13:37

Τρίκαλα: Χειροπέδες σε 26χρονη που έκλεισε το ραντεβού… 17χρονης με 84χρονο!

28/03/2023 | 13:35

Τσίπρας: Στις 21 Μαΐου οι πολίτες επιστρέφουν το λογαριασμό, στις 22 προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας

28/03/2023 | 13:29

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε εκ νέου την τροπολογία του για το Πόθεν Έσχες
karapappas mpaltakos
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κ. Καραπαπάς πετάει φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τ. Μπαλτάκο και τόν βρίζει χυδαία
marinakis epo 2703
Ξέσπασε ο Μαρινάκης βγαίνοντας από την ΕΠΟ! «Είναι ό, τι χειρότερο υπάρχει»
ΕΠΟ – Τάκης Μπαλτάκος: «Η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή»
stratoudaki 2703
Τρομερή η 14χρονη Μαρία Στρατουδάκη, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών Παίδων – Κορασίδων
melissanidis epo 2703
ΑΕΚ: «Η αποχώρηση Ολυμπιακού αιτία για τη μη αποστολή κοινού αιτήματος στην UEFA για Elite διαιτητές»-Τα «καρφιά» Μελισσανίδη
ethniki fanela 2703
ΕΠΟ για τη νέα φανέλα: «Το σχέδιο παραπέμπει στην επέτειο 200 χρόνων της Επανάστασης και έγινε από την εταιρεία-χορηγό»