• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 17:13

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νέο "σοκ" για την Εθνική μπάσκετ! Ούτε ο Σλούκας στο Προολυμπιακό Τουρνουά

Νέο "σοκ" για την Εθνική μπάσκετ! Ούτε ο Σλούκας στο Προολυμπιακό Τουρνουά

Νοκ άουτ από το Προολυμπιακό Τουρνουά και ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε Κώστας Σλούκας.

[adsense]

Ο Σλούκας τέθηκε εκτός Εθνικής ομάδας μετά από την τελική συζήτηση που είχε με τον ομοσπονδιακό προπονητή Φώτη Κατσικάρη και την απόφαση που πήρε στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Σλούκας ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του σε ό,τι αφορά στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα του, ανέφερε ότι υπάρχει βελτίωση και ενδεχομένως να κατάφερνε μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια να είναι σε θέση να συμμετάσχει για κάποια λεπτά, χωρίς όμως αυτό να είναι το πιθανότερο και χωρίς να έχει κάνει προπονήσεις μέχρι τότε παρά μόνο θεραπείες.

Από την ώρα, όμως, που αυτή η προοπτική δεν παρουσιάστηκε ως δεδομένη, ο Κατσικάρης έκρινε ότι δεν μπορούσε να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο για την ομάδα και να διατηρεί ένα καθεστώς αμφιβολίας, ενώ θα έχουν αρχίσει οι επίσημες υποχρεώσεις, ευχαρίστησε τον Σλούκα για την προσπάθεια που κατέβαλε και τον ενημέρωσε ότι η ομάδα θα πορευτεί χωρίς αυτόν στη συνέχεια.

[adsense]

Αυτό σημαίνει, πως μετά τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, η Εθνική χάνει ακόμη ένα πολύτιμο “γρανάζι” στην μηχανή της, τον Κώστα Σλούκα, σε μια θέση μάλιστα, που “πονάει” πολύ.

Send this to a friend