• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 15:22

Αθήνα

12 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Ο Αλαφούζος πήγε Κορωπί & ετοιμάζεται για Ξάνθη-Μήνυμα σε παίκτες, νέα στήριξη σε Αναστασίου

Ο Αλαφούζος πήγε Κορωπί & ετοιμάζεται για Ξάνθη-Μήνυμα σε παίκτες, νέα στήριξη σε Αναστασίου

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα ο το μεσημέρι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος για να στείλει μήνυμα στους παίκτες αλλά και να διατρανώσει τη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου.

[adsense]

Μάλιστα, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αποφάσισε να ταξιδέψει για την ακριτική πόλη αύριο και να δει από κοντά το ματς.

«Θέλω να είστε σίγουροι ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι προπονητής σας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, παρά τα όσα μπορεί να έχετε διαβάσει. Συνεπώς, σας καλώ να σεβαστείτε την επιλογή της διοίκησης. Συνεχίζουμε με τον κ. Αναστασίου και θέλω όλοι σας να το ξέρετε και να μη διαβάζετε τα όσα γράφονται», είπε, αρχικά στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ομάδας για να συνεχίσει: «Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλά, αλλά είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Σας έχουμε εμπιστοσύνη, αλλά όλοι κρίνεστε. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κρίση όλοι μαζί, με ομαδικό πνεύμα, μαχητικότητα, βελτίωση και αμοιβαίο σεβασμό. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει τέτοιες αντιξοότητες να τις ξεπερνά».

Στη συνέχεια, ο κ. Αλαφούζος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές νέο πριμ, που θα εισπραχτεί, αν οι «πράσινοι» νικήσουν αύριο στα Πηγάδια και στη συνέχεια τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Send this to a friend