Αθήνα

 

9 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

zodia 041024
Δύο ζώδια θα γίνουν πιο εκδηλωτικά, συναισθηματικά, σήμερα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μέσι «χόρεψε» τη Νάπολι! Το περιστατικό με Μανωλά που διέψευσε ο Έλληνας διεθνής

«Άκουσε» πολλά η Μπαρτσελόνα αυτό το διάστημα, λόγω της απώλειας του τίτλου στη laLiga, φαίνεται, όμως, πως… θύμωσε και -έχοντας τον Λιονέλ Μέσι σε τρομερά «κέφια»- «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο τη Νάπολι με 3-1 γα τη φάση των “16” του Champions League.

Δείτε επίσης

«Πνίγηκε» η Εύβοια! Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια – Εγκλωβίστηκαν κάτοικοι
Συναγερμός για τη διασπορά του κορονοϊού – Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη αύριο στο Μαξίμου, ποια μέτρα εξετάζονται

Έτσι, λοιπόν, με συνολικό σκορ 4-2 επί των «παρτενοπέι», πήρε θέση στο Final-8 του Champions League που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Πορτογαλιας, αντιμετωπίζοντας στον προημιτελικό της 14ης Αυγούστου τη Μπάγερν Μονάχου στο «Estadio do Sport Lisboa e Benfica» της Λισσαβόνας.

Η Μπαρτσελόνα βρήκε το γκολ που έψαχνε από νωρίς στο 10ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Λενγκλέ, ο οποίος νίκησε στον αέρα όλη την άμυνα της Νάπολι μετά το κόρνερ του Ράκιτιτς. Στο 23′ ο Μέσι με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς κι αφού… ταλαιπώρησε πρώτα όλη την άμυνα των Ναπολιτάνων έκανε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση της «Μπάρτσα». Στο 30′ ο διαιτητής Τσακίρ, με χρήση του VAR ακύρωσε το γκολ του Μέσι, χρεώνοντας χέρι στον επιθετικό των «μπλαουγκράνα», ενώ στο πρώτο λεπτό ων καθυστερήσεων, ο Σουάρες με πέναλτι (μία… περίεργη ανατροπή του Μέσι από τον Κουλιμπαλί που πήγε να διώξει τη μπάλα) έκανε το 3-0.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ινσίνιε μείωσε σε 3-1 για τη Νάπολι με πέναλτι (ανατροπή του Μέρτενς από τον Ράκιτιτς). Η Μπαρτσελόνα, ωστόσο, διαχειρίστηκε με ψυχραιμία το προβάδισμά της στο δεύτερο ημίχρονο, απειλήθηκε ελάχιστα και πήρε μία δίκαιη πρόκριση που είχε πολύ μεγάλη ανάγκη.

Διαιτητής: Σουνεϊτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κίτρινες: Σουάρες – Ζιελίνσκι

Αποβολές: –

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Ρομπέρτο. Ράκιτιτς, Ντε Γιόνγκ, Γκριεζμάν (84′ Μονσού), Μέσι, Σουάρες (90’+2′ Φίρμπο).

ΝΑΠΟΛΙ (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ντέμε (46′ Λομπότκα), Ρουίς (79′ Ελμάς), Ζιελίνσκι (70′ Λοθανο), Καγεχόν (70′ Πολιτάνο), Ινσίνιε (79′ Μίλικ), Μέρτενς.

Εξάλλου, μετά το τέλος του ματς, υπήρξε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κώστα Μανωλά, που διέψευσε ο Έλληνας διεθνής.

Σημειώνεται, πως ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, ο οποίος με την φανέλα της Ρόμα είχε αποκλείσει την Μπαρτσελόνα σκοράροντας το 3ο γκολ σ’ εκείνο το επικό ματς του 2018 για τα προημιτελικά του θεσμού κάνοντας το 3-0, ήθελε να οδηγήσει τους Καταλανούς σ’ άλλον έναν αποκλεισμό. «Ο Τότι μου είπε να το κάνω ξανά», είχε πει παραμονές του αγώνα τονίζοντας πως δεν φοβάται τον Μέσι!

Μάλιστα, στο ματς του Καμπ Νου είχε δείξει τον αριθμό «3» στον Σουάρες θέλοντας να του θυμίσει εκείνο το ματς.

Μετά το 3-1 της Καταλωνίας και τον αποκλεισμό των Ιταλών, τα αθλητικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Μανωλάς πήγε να δώσει το χέρι στον Μέσι. Ο Αργεντινός όχι μόνο δεν του το έδωσε αλλά του κούνησε και το δάχτυλο!

Ωστόσο, ενοχλημένος ο Έλληνας στόπερ της Νάπολι διέψευσε πως ο Λιονέλ Μέσι αρνήθηκε να του δώσει το χέρι μετά το ματς της Μπαρτσελόνα και την Νάπολι το Σάββατο (8/8).

Με ανάρτησή του στο Instagram -στα ιταλικά- ο διεθνής Έλληνας αμυντικός διέψευσε πως έγινε κάτι τέτοιο, ενώ όπως τονίζει -έχοντας ποστάρει στιγμιότυπο από το video που κυκλοφορεί, “δεν υπάρχει παίκτης να αγωνίζεται φορώντας ρολόι, με το μυαλό όλων να πηγαίνει πλέον στον Τούρκο διαιτητή της αναμέτρησης, Τσακίρ. ως τον άνθρωπο που δεν χαιρέτισε ο Μέσι.

Μερικές φορές πρέπει να σκέφτεσαι πριν γράψεις κακά πράγματα και να κοιτάς προσεκτικά μια φωτογραφία. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ ποδοσφαιριστή να παίζει με ρολόι στο χέρι”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Κώστας Μανωλάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ και Gazzetta

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πιέζουν γιατρούς στην Πάτρα να τούς βγάλουν γνωματεύσεις για να μη φοράνε μάσκα

Αναστάσιος Πεπονής: Ο «φανατικός» της αξιοκρατίας και «πατέρας» του ΑΣΕΠ που παραιτήθηκε «για να σώσει το νόμο του»

Γιούσεφ: «Ο Νίκος Οικονομόπουλος πρέπει να έχει θυμώσει μαζί μου επειδή αποκάλυψα τη σχέση μας»

Ροή Ειδήσεων

athens

15/01/2025 | 23:59

Δήμος Αθηναίων: «Αθηναϊκοί Περίπατοι» για το 2025» Δωρεάν ξεναγήσεις από 18 Ιανουαρίου

15/01/2025 | 23:50

Βρήκαν 20 τόνους χαλασμένο κρέας σε εγκαταλειμμένο στον Πειραιά φορτηγό από τα Χανιά (photos)

15/01/2025 | 23:45

Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν τρελαίνομαι για τον Κωνσταντίνο Αργυρό»
apostolakh 02 e1720201773359

15/01/2025 | 23:40

Αποστολάκη: Με δική του πρόταση το ΠΑΣΟΚ για ΠτΔ – Θα έχει τα χαρακτηριστικά και τις προϋποθέσεις που απαιτεί το πνεύμα του Συντάγματος

15/01/2025 | 23:30

Σπάνιος κομήτης είναι ορατός για πρώτη φορά μετά από 160.000 χρόνια

15/01/2025 | 23:28

Κύκλωμα προστασίας: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η 37χρονη «αστυνομικός της χρονιάς»
metro 1

15/01/2025 | 23:20

Πρεμιέρα για τις ανέπαφες συναλλαγές στα Μέσα Μεταφοράς: Τι ισχύει για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών

15/01/2025 | 23:15

Marseaux: «Αντιπαθώ τον Νίκο Οικονομόπουλο» (βίντεο)

15/01/2025 | 23:10

Κεραμέως: Ο Τασούλας διαθέτει όλα τα συνθετικά χαρακτηριστικά, για να υπηρετήσει εξαιρετικά τα καθήκοντά του ως ΠτΔ
brain 2676370 1280

15/01/2025 | 23:00

Unesco: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Λογικής την Τετάρτη 15/1

15/01/2025 | 22:50

Καιρίδης: Νομίζω ότι θα πάμε στην τέταρτη ψηφοφορία, δεν θα έχουμε τους 180 που θα ήταν το βέλτιστο

15/01/2025 | 22:40

Ελληνικό Κτηματολόγιο: Προκηρύσσει 44 θέσεις Προϊσταμένων – Πού και έως πότε οι αιτήσεις
ertnews rec sdi 20250114 161200.00 55 16 18.still009 1

15/01/2025 | 22:30

Εθισμός στο διαδίκτυο – Ψυχοεκπαίδευση και ενδυνάμωση από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας στο «Αγλαΐα Κυριακού»

15/01/2025 | 22:25

Αντώνης Λουδάρος: «Έχω μιλήσει άσχημα και έχω υποτιμήσει άλλους»

15/01/2025 | 22:20

Προς ψήφιση το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού – «Περιβαλλοντική υπευθυνότητα» στη βραχυχρόνια μίσθωση
panathinaikos olympiacos 150125
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων»… πράξη πρώτη
osman panathinaikos
Νίκη στη μονομαχία με την Μπαρτσελόνα θέλει ο Παναθηναϊκός AKTOR
diaititis sfyrixtra 220923
Ο Νορβηγός διαιτητής Εσκας στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ
milwaukee bucks giannis antetokounmpo
Αντετοκούνμπο: «Χαίρομαι που αντιδράσαμε με το σωστό τρόπο»
thodoris vlaxos1
Βλάχος: «Ευχαριστημένος από την εικόνα μας, μου αρέσουν οι αλλαγές στους κανονισμούς»
6434889 scaled e1736965668929
Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ με… ωραίο τον «μοιραίο» Πασχαλάκη – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1