• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 00:54

Αθήνα

22 oC

αίθριος καιρός

Ο Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Τσιτσιπά στα ελληνικά: «Σε ευχαριστώ, φίλε» (vid)

Τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και μάλιστα δεν δίστασε προς τιμήν του να τον ευχαριστήσει στα ελληνικά.

Τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και μάλιστα δεν δίστασε προς τιμήν του να τον ευχαριστήσει στα ελληνικά.

Η ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μαδρίτη δεν αφαίρεσε τίποτε από τη λάμψη του Έλληνα τενίστα, που γνώρισε την αποθέωση από τον Σέρβο σούπερ σταρ του αθλήματος κατά την τελετή απονομής των τροπαίων.

Για αυτό τον λόγο τα λόγια που είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Μαδρίτη αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς αποθέωσε τον 20χρονο Έλληνα τενίστα. Μάλιστα, δεν δίστασε προς τιμήν του Στέφανου Τσιτσιπά να τον ευχαριστήσει στα ελληνικά.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Τσιτσιπά:

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Στέφανο για τα καλά του λόγια και για μένα και για την ομάδα μου. Είσαι σίγουρα ένας νέος αστέρας στο τένις και έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μάρτυρας του μεγαλείου σου. Ωστόσο, αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα πάνω σου είναι η προσωπικότητά σου. Ξέρω πολύ καλά εσένα, τον πατέρα σου, την οικογένειά σου εδώ και πολύ καιρό. Σε θυμάμαι όταν ήσουν μικρός, αλλά τώρα είσαι μεγαλύτερος και πιο δυνατός από μένα. Είναι χαρά μου που μοιραζόμαστε τα ίδια κορτ και ανυπομονώ για ακόμα περισσότερες μάχες στο μέλλον».

Στη συνέχεια, μίλησε στα ελληνικά στον Τσιτσιπά, λέγοντάς του «σε ευχαριστώ, φίλε»

https://twitter.com/MutuaMadridOpen/status/1127640455217405955

Send this to a friend