Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Παναθηναϊκός: Παραμένει στην προεδρία ο Αλαφούζος, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου!

Παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενά του το Σάββατο το βράδυ, μετά την αναβολή του αγώνα και τα θλιβερά επεισόδια, που ακολούθησαν, ο μεγαλομέτοχος του «Τριφυλλιού» Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Ειδικότερα και κατά τη διάρκεια του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας και μετά από τις πιέσεις των υπόλοιπων μελών της διοίκησης, ο επιχειρηματίας άλλαξε την απόφασή του και θα παραμείνει πρόεδρο του συλλόγου.

[adsense]

Πάντως, ο Αλαφούζος έθεσε μερικές βασικές προϋποθέσεις προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στο… τιμόνι της ομάδας, μια και στο ΔΣ της ΠΑΕ αναφέρθηκε σε μεγάλο βαθμό στην «εγκληματική οργάνωση» και την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκαθαρίζοντας: «Κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα κατά της διαφθοράς και θα πάμε μέχρι το τέλος. Αλλά θέλω δίπλα μου όλο τον κόσμο. Μόνος μου δεν μπορώ να παλεύω».

Πάντως, σε κάθε περίπτωση σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Αλαφούζου θα παίξει η κατάληξη της υπόθεσης του ντέρμπι για την οποία, ο πρόεδρος των «πράσινων» θεωρεί πως θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά, μια και σε διαφορετική περίπτωση θα είναι σκάνδαλο.

 

Send this to a friend