Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

Παράδοση άνευ όρων και… πλάνου!

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το 0-3 υπέρ των Ιταλών που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίωρο του αγώνα είναι ένα σκορ που… κολακεύει την εθνική Ελλάδος.

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το 0-3 υπέρ των Ιταλών που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίωρο του αγώνα είναι ένα σκορ που… κολακεύει την εθνική Ελλάδος.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια να βγάζει 3-4 καλές περιπτώσεις διατήρησε το σκορ σε… γήινα πλαίσια σε μια βραδιά που επί της ουσίας δεν έγινε καν ματς.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προφανώς ήταν πολλές… σκάλες κάτω από τους Ιταλούς. Δεν ήταν όμως μόνο η ανωτερότητα του αντιπάλου που έκανε την διαφορά στο ματς, αλλά και η εικόνα που παρουσίασε η ελληνική ομάδα με τον Άγγελο Αναστασιάδη να φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την αγωνιστική ανυπαρξία.

Οι αποδοκιμασίες και μετά το 0-3 και στο ημίχρονο και με την λήξη του αγώνα τα λένε όλα και ήταν η λογική αντίδραση του κόσμου που πήγε στο ΟΑΚΑ και μάλιστα μαζικά. Άλλωστε για μια ομάδα που έχει χρόνια να δείξει κάτι καλό, το γεγονός ότι μάζεψε πάνω από 20.000 κόσμο είναι θετικό. Έστω κι αν φυσικά σε αυτό έπαιξε τον ρόλο του και το εμπορικό όνομα του αντιπάλου.

Δύσκολα βέβαια θα δούμε άμεσα κάτι ανάλογο αφού το… ευχαριστώ των παικτών εντός γηπέδου ήταν απογοητευτικό. Αναμενόμενο όμως από την στιγμή που είδαμε την αρχική ενδεκάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Με μηδενική βοήθεια από τον πάγκο δεν είχαμε απαιτήσεις για πολλά, ειδικά όταν ο αντίπαλος παρουσιάστηκε κεφάτος. Απλά δείξαμε ότι τα χρόνια που μπορούσαμε ένα μεγάλο όνομα να το κοιτάμε στα μάτια και να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί πέρασαν ανεπιστρεπτί… Τώρα πια κάνουμε… τελικούς αγώνες σαν τον προσεχή με την Αρμενία!

Send this to a friend