Αθήνα

22 oC

σποραδικές νεφώσεις

Στο… κενό η έφεση της ΑΕΚ! Παραμένει το -3 στη βαθμολογία της στην Super League

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων η έφεση της ΑΕΚ και ως εκ τούτου η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών που της επιβλήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παραμένει.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάπαυλα του αγώνα που ολοκληρώθηκε στο 1-1, για την 6η αγωνιστική της Super League, οπαδοί της Ένωσης συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις εκτός γηπέδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ  κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

Από τη στιγμή που παρέμεινε η αφαίρεση των τριών βαθμών, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Δέκα βαθμούς εκτός από την ΑΕΚ έχει και ο Παναθηναϊκός,  ο οποίος βέβαια υπερτερεί στην παρούσα φάση, καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (+9, +8).

Send this to a friend